SKU
HI7610

Sondë industriale për temperaturën ( Pt100 inox celik)- HI7610

289,00 € 31.790,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 289,00 EUR (31.790,00 Lekë)

In stock

Kjo sondë  temperature industriale përdor një sensor Pt100 dhe është ndërtuar me çelik inoksit për t'i bërë ballë mjedisit  të procesit.

  • Model çeliku inoks me fije të jashtme 1/2" GAS NPT.
  • Ndërtuar për përdorim të përditshëm në aplikimet industriale.

Sondë prej celik inoksi

Çelik inoksit për t'i bërë ballë mjedisit  të procesit

Montimi

Fije e jashtme 1/2" GAS NPT për montim të lehtë.

Sensor pt100 me 3 tela

Siguron kompensim të saktë dhe efektiv të temperaturës.

E shumanshme

Ato mund të përdoren me një rrjet të gjerë të pH industrial, ORP dhe kontrollorët e përçueshmërisë në treg, si dhe me serinë tonë pH 500, mV 600, HI700 dhe HI504.

 

Specifikimi

Emri i specifikimit

Detaji

SKU

HI7610

Trupi

Çelik inoks

Matching pin

Jo

Amplifikator

Jo

Temperature Sensor

Po.

Lloji i sensorit të temperaturës

Pt100

Presion max

8 bar

Kabulli

5m

Garanci

6 muajTë gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara