SKU
HI141001

Transmetues Infra i Kuq për Regjistruesit e të Dhënave të Temperaturës- HI141001

188,00 € 20.680,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 188,00 EUR (20.680,00 Lekë)

In stock

HI141001 është një transmetues infra i kuq që funksionon së bashku me serinë e të dhënave të temperaturës HI141. Nëpërmjet një porte RS232 që lidhet me një kompjuter 32-bitësh, të dhënat e regjistruara mund të transferohen dhe menaxhohen dhe alarmet e larta dhe të ulëta mund të programohen në regjistruesit e të dhënave HI141.

  • Porta RS232
  • Rrezatimi infra i kuq 
  • Ndërfaqe e lehtë për t'u përdorur

Transmetues infra i kuq për regjistruesit e temperaturës HI141001 është një transmetues  që lejon transferimin dhe menaxhimin e të dhënave nga seria HI141 e regjistruesve të të dhënave. Thjesht duke vendosur regjistruesit e temperaturës HI141 në ndërfaqen e HI141001 dhe duke ekzekutuar softuerin e PC HI141000 (për sistemet 32-bit), përdoruesit mund të menaxhojnë leximet e tyre, të programojnë alarme të larta dhe të ulëta dhe të vendosin intervalet e regjistrimit dhe kohën e fillimit. Përdoruesve u duhet vetëm një ndërfaqe PC për të trajtuar të gjithë regjistrimet e të dhënave HI141, secili i identifikuar nga një kod unik ID. Komunikimi ndërmjet transmetuesit infra të kuqe dhe serisë HI141 tregohet nga dy drita LED në faqen e regjistrit të të dhënave.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara