SKU
HI70482

Filtrat e Hyrjes për Analizuesit e Procesit të Serisë PCA - HI70482

In stock

Filtrat e hyrjes për analizuesit e procesit të serisë PCA:

  • Filtra 0,5 µm dhe 50 µm

Filtrat e hyrjes për analizuesit e procesit të serisë PCA

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara