SKU
HI718

Kontrolluesi i Jodit ® HC - HI718

67,00 € 7.370,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 67,00 EUR (7.370,00 Lekë)

In stock

Kontrolluesi i jodit Hanna ® mbush hendekun midis kompleteve të thjeshta të testimit kimik dhe instrumenteve profesionale. Kompletet e provës kimike kanë saktësi dhe rezolucion të kufizuar pasi ato mbështeten në syrin e njeriut për të dalluar ndryshimet në ngjyra. Instrumentet profesionale përfshijnë një burim drite të tillë si një llambë LED ose tungsten me një filtër dhe një detektor me sensor dritë për të përcaktuar me saktësi përqendrimin e joneve. Instrumentet profesionale ofrojnë rezolucion dhe saktësi më të madhe, por mund të kushtojnë qindra dollarë. Hanna Jodine Checker® përdor një LED me gjatësi vale fikse dhe detektor fotografik silikoni për të ofruar saktësinë e instrumenteve profesionale me çmimin e përballueshëm të një komplete testimi kimik.

HI718 Checker® HC (Handheld Colorimeter) ofron një mënyrë të thjeshtë, të saktë dhe me kosto efektive për të matur jodin. I prezantuar si një alternativë ndaj klorit, jodi si dezinfektues ul irritimin e syve në pishina dhe lëngje dhe siguron një nivel më të qëndrueshëm dezinfektimi në kushte të pafavorshme. Megjithatë, për shkak të vetive të tij toksike dhe gërryese, jodi monitorohet rreptësisht. I projektuar si një alternativë më e saktë ndaj kompleteve të testimit kimik, HI718 ofron rezultate të shpejta dhe të sakta në katër hapa të thjeshtë.

 


Karakteristikat me një shikim:

  • Më e lehtë për t'u përdorur dhe më e saktë se kompletet e provës kimike
  • I dedikuar një parametri të vetëm
  • Madhësi e vogël, komoditet i madh
  • Ideale për: Cilësinë e Ujit, Arsim, Industrial, Bujqësi, Pishina dhe Spa

 

Specifikime

Gama e jodit

0,0 deri në 12,5 ppm

Rezolucioni

0,1 ppm

Saktësia

±0,1 ppm ±5% e leximit

Metoda

përshtatja e metodave standarde për ekzaminimin e ujit dhe ujërave të zeza, botimi i 18-të, metoda DPD

Lloji i Baterisë

1.5V AAA / 10,000 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F); RH max 95% jo kondensuese

Fikja automatike

pas dhjetë minutash mospërdorim

Burimi i dritës me fotometër/kolorimetër

LED @ 525 nm

Detektor i dritës me fotometër/kolorimetër

fotocelë silikoni

Dimensionet

86,0 x 61,0 x 37,5 mm (3,4 x 2,4 x 1,5”)

Pesha

64 g (2,3 oz)

Informacioni i porositjes

HI718 Checker® furnizohet me (2) kyveta mostrash me kapak, çantë fillestare të reagentit të jodit për 6 teste (6 pako reagentësh pluhur), bateri, udhëzime dhe udhëzues për fillimin e shpejtë.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara