SKU
HI4014-00

Rregullues jonik i forcës (ISA) për ISE-të e kaliumit - HI4014-00

120,00 € 13.200,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 120,00 EUR (13.200,00 Lekë)

In stock

HI4014-00 është një shishe 500 mL e zgjidhjes së rregulluesit të forcës jonike (ISA) për përdorim me elektroda selektive të joneve të kaliumit. Solucionet Hanna ISA kanë numrin e lotit dhe datën e skadencës të shënuar qartë në etiketë dhe janë të papërshkueshme nga ajri me një vulë të papërshtatshme për të siguruar cilësinë e solucionit. Linja e solucioneve të Hanna është formuluar posaçërisht për të skaduar 5 vjet nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.

  • Kërkohet për matjet e kaliumit
  • Shishe e ajrosur me vulë të papërshtatshme
  • Numri i lot dhe data e skadencës është shënuar qartë

HI4014-00 është një zgjidhje rregulluese e forcës jonike (ISA) për përdorim me elektroda selektive të joneve të kaliumit (ISE). Tretësirat Hanna ISA janë formuluar për të rregulluar forcën jonike të një kampioni dhe standardet në mënyrë që të jenë të dyja konstante. Pa shtimin e ISA, një elektrodë selektive joni do të matë aktivitetin e joneve; Shtimi i ISA stabilizon forcën jonike dhe lejon matjet si përqendrim joni. Me disa ISE, tretësira ISA përdoret gjithashtu për të rregulluar pH-në e tretësirës ose për të hequr çdo ndërhyrje të mundshme nga jonet konkurruese që janë të pranishme.

Shishe e ajrosur me vulë të papërshtatshme

  • Siguron cilësi dhe freski të zgjidhjes

Çdo shishe e shënuar me numrin e lotit dhe datën e skadencës

  • Zgjidhjet standarde Hanna ISE janë të formuluara posaçërisht për të pasur një skadencë prej 5 vjetësh nga prodhimi për një shishe të pahapur

Rëndësia e ISA*

  • Rregullon që aktiviteti jonik i një solucioni të jetë konstant në mënyrë që të mund të përcaktohet përqendrimi
  • Rregullon pH-në e një solucioni të kërkuar për disa ISE
  • Komplekson jonet ndërhyrëse në një kampion për të lejuar matjen e joneve të lira me interes

* Nëse një zgjidhje ISA përdoret me një kampion, atëherë duhet të përdoret me standardet e kalibrimit në përmasa të barabarta.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara