SKU
HI721

Testues për hekurin Checker® (High Range) HC - HI721

67,00 € 7.370,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 67,00 EUR (7.370,00 Lekë)

In stock

Hanna Iron Checker High Range® plotëson të gjitha kushtet për të kryer matje si një instrumentet profesional. Kitet e testimeve kimike kanë saktësi dhe rezolucion të kufizuar pasi ato mbështeten në syrin e njeriut për të dalluar ndryshimet në ngjyra. Instrumentet profesionale përfshijnë një burim drite të tillë si një llambë LED ose tungsten me një filtër dhe një detektor me sensor dritë për të përcaktuar me saktësi përqendrimin e joneve. Instrumentet profesionale ofrojnë rezolucion dhe saktësi më të madhe, por mund të kushtojnë qindra dollarë. Hanna Iron Checker High Range® përdor  një LED me gjatësi vale fikse dhe detektor fotografik silikoni për të siguruar saktësinë e instrumenteve profesionale me një çmim të përballueshëm sa të një kiti testimi kimik.

Detajet

HI721 Checker ® ​​HC (Kolorimetër dore) ofron një mënyrë të thjeshtë, të saktë dhe me kosto të ulët për të matur hekurin. I pranishëm në ujë në përqendrime të ulëta, hekuri mund të ndikojë në shijen e ujit, si dhe të njollosë rrobat dhe pajisjet shtëpiake. Gjithashtu si një tregues i korrozionit, hekuri monitorohet në impiantet industriale dhe sistemet e ftohjes dhe ngrohjes së ujit. I projektuar si një alternativë më e saktë se sa kitet e testimit kimik, HI721 ofron rezultate të shpejta dhe të sakta në katër hapa të thjeshtë: 

 

 

 

Specifikimet

Hekuri   

 

Intervali

0,00 deri në 5,00 ppm 

Rezolucioni 

0,01 ppm 

Saktësia 

±0,04 ppm ±2% e leximit 

Metoda 

përshtatja e metodës EPA Phenanthroline 315 B, për ujërat natyrale dhe të trajtuara. 

Specifikime Shtesë 

 

Lloji i Baterisë 

1.5V AAA / 10,000 orë përdorim të vazhdueshëm 

Mjedisi 

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F); RH max 95% jo kondensuese 

Fikja automatike 

pas dhjetë minutash mospërdorim 

Burimi i dritës me fotometër/kolorimetër 

LED @ 525 nm 

Detektor i dritës me fotometër/kolorimetër 

fotocelë silikoni 

Dimensionet 

154 x 63 x 30 mm (6,1 x 2,5 x 1,2”) 

Pesha 

196 g (6,91 oz.) 

Informacion*

HI721 Checker® furnizohet me (2) kuveta për mostrën me kapak, reagent hekuri për 6 teste (6 pako reagentësh pluhur), bateri dhe manual udhëzues për fillimin e shpejtë. 

 

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara