SKU
HI746

Testues për hekurin (Low Range) HC - HI746

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Hanna Iron Checker ® ​​(Low Range) ofron më shumë avantazhe se kitet e thjeshta të testimit kimik. Kitet e testimeve kimike kanë saktësi dhe rezolucion të kufizuar pasi ato mbështeten në syrin e njeriut për të dalluar ndryshimet në ngjyra. Instrumentet profesionale përfshijnë një burim drite të tillë si një llambë LED ose tungsten me një filtër dhe një detektor me sensor drite për të përcaktuar me saktësi absorbimin dhe përqendrimin e joneve. Instrumentet profesionale ofrojnë rezolucion dhe saktësi më të madhe, por mund të kushtojnë qindra dollarë. Hanna Iron Low Range Checker® përdor një LED me gjatësi vale fikse dhe detektor fotografik silikoni për të ofruar saktësinë e instrumenteve profesionale me çmim të përballueshëm.

 

HI746 Checker®HC (Kolorimetri sa dora) është një mënyrë e thjeshtë, e saktë dhe me kosto efektive për të matur hekurin në intervalin e ulët. Natyrisht i pranishëm në ujë në përqendrime të ulëta, hekuri mund të ndikojë në shijen e ujit, si dhe të njollosë rrobat dhe pajisjet shtëpiake. Gjithashtu si një tregues i korrozionit, hekuri monitorohet në impiantet industriale dhe sistemet e ftohjes dhe ngrohjes së ujit. I projektuar si një alternativë më e saktë ndaj kiteve testuese kimike, HI746 ofron rezultate të shpejta dhe të sakta në katër hapa të thjeshtë.

 

Karakteristikat:

 

  • Më e lehtë për t'u përdorur dhe më e saktë se kitet testuese kimike
  • I dedikuar një parametri të vetëm
  • Madhësi e vogël, komoditet i madh
  • Ideale për: Cilësi të Ujit, Edukim, Industrial, Ujë Komunal, Akuarium

 

 

Specifikimet

 

Specifikime

Detaje

SKU

HI746

Intervali

0 deri në 999 ppb

Rezolucioni

1 ppb

Saktësia @ 25°C/77°F

±20 ppb ±5% e leximit

Burim drite

LED @ 575 nm

Detektor i dritës

fotocelë silikoni

Metoda

përshtatja e metodës TPTZ

Lloji i Baterisë

(1) 1.5V AAA

Fikja automatike

pas dhjetë minutash mospërdorim

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F); RH max 95% jo kondensuese

Dimensionet

86,0 x 61,0 x 37,5 mm (3,4 x 2,4 x 1,5”)

Pesha

64 g (2,3 oz)

Informacion*

HI746 Checker®HC furnizohet me kuveta me kapakë për mostrat(2), çantë mbajtëse për reagentët LR  (reagentë për 25 teste), cilindra qelqi 25 mL me kapak gome (2), bateri, udhëzime dhe udhëzues për fillimin e shpejtë.

Kompleti i reagentëve

HI746-25 (25 teste)

Seti i kalibrimit

HI746-11

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara