SKU
HI97721

Fotometër High Range për hekurin- HI97721

343,00 € 37.730,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 343,00 EUR (37.730,00 Lekë)

In stock

Fotometri High Range për hekurin HI97721 kombinon saktësinë dhe lehtësinë e përdorimit në një dizajn të thjeshtë e të lëvizshëm. Sistemi i avancuar optik siguron saktësi të cilësisë laboratorike ndërsa dizajni i tij miqësor për përdoruesit është i lehtë për çdo përdorues duke e bërë atë fotometrin e përsosur për nevojat tuaja të testimit të cilësisë së ujit. Matësi HI97721 mat hekurin në mostrat e ujit nga 0,00 deri në 5,00 mg/L (si Fe).

 • Nuk nevojitet kohë për ngrohje përpara se të bëni matje.
 • Modaliteti tutorial për udhëzime të thjeshta hap pas hapi.
 • CAL Check për verifikimin dhe kalibrimin e performancës.

Karakteristikat më të mira për testim më të mirë

Lëreni fotometrin tuaj t'ju udhëheqë përmes konfigurimit, kalibrimit dhe testimit me mësime dhe animacione në ekran, në mënyrë që të dini gjithmonë hapin tjetër. Thjesht përdorni "Modalitetin Tutorial" në çdo fazë të procesit të konfigurimit ose matjes me çelësin e dedikuar të ndihmës. Funksioni i fikjes automatike zgjat jetën e baterisë për qetësi dhe kursen energjinë nëse njehsori lihet aksidentalisht i ndezur. Kur niveli i baterisë është nën 10%, një simbol paralajmërues do të pulsojë për të treguar gjendjen e ulët të baterisë. Kur fuqia e ulët e baterisë mund të ndikojë në rezultatet tuaja, njehsori do të fiket për të shmangur leximet e gabuara të shkaktuara nga niveli i ulët i baterisë.

Regjistrimi i të dhënave

Keni humbur një matje? Nuk ka nevojë të shqetësoheni sepse fotometri juaj do të regjistrojë automatikisht 50 matjet e fundit. Rezultatet mund të shihen në çast duke përdorur menunë e rikthimit të regjistrave.

CAL Check

Veçoria ekskluzive CAL Check e Hanna ofron një mënyrë të drejtpërdrejtë dhe pa stres për të siguruar që fotometri juaj të funksionojë siç duhet. Thjesht futni standardet e certifikuara të CAL Check dhe lëreni njehsorin tuaj t'ju udhëheqë përmes ekranit. Nëse fotometri juaj është jashtë specifikimeve për ndonjë arsye, thjesht kalibroni sipas standardit tuaj. 

Sistemi i avancuar optik

Një diodë që lëshon dritë (LED) siguron më shumë dritë duke përdorur më pak energji dhe një filtër interference me brez të ngushtë rezulton në lexime më të sakta dhe të përsëritshme.

Struktura

Projektuar për të përballuar goditjet dhe rëniet, trupi i ri IP67 siguron performancë të lartë në çdo mjedis. Optika e brendshme është e mbyllur nga pluhuri, papastërtia dhe uji i jashtëm. Përveç kësaj, noton në rast se ju bie metri në ujë. Ky fotometër përdor një sistem ekskluziv të mbylljes pozitive për të siguruar që kuvetat të vendosen në mbajtëse në të njëjtin pozicion për lexime të sakta çdo herë.

Dizajni portativ

I krijuar për t'u mbajtur lehtë në dorën tuaj për testim në lëvizje ose për matje në një banak, një ekran LCD me ndriçim të pasëm ofron lexime me një shikim nga çdo kënd, ditën apo natën. Bateritë AA të furnizuara ofrojnë jetë për më shumë se 800 matje. 

Ne besojmë se blerja e një matësi duhet të jetë e thjeshtë. Fotometri juaj HI97721 ka shumë nga aksesorët e nevojshëm për matje të suksesshme.

Çdo HI97721 furnizohet me:

 • Kuvetë për mostrën (2 copë.)
 • Kapak për mostrën (2 copë.)
 • Tapa plastike (2 copë.)
 • Bateri alkaline: 1.5V AA (3 copë.)
 • Manual udhëzues
 • Certifikata e cilësisë së njehsorit

 

Përmirësojeni kompletin e fotometrit High Range për hekurin me standardet  CAL Check për opsionin më ekonomik për testim.

Çdo HI97721C furnizohet me:

 • Kuvetë për mostrën (2 copë.)
 • Kapak për mostrën (2 copë.)
 • Tapa plastike (2 copë.)
 • A ZERO - CAL Check Kuveta A
 • HI97721B - CAL Check Kuveta B për hekur HR
 • Pëlhurë për fshirjen e kuvetave
 • Gërshërë
 • Bateri alkaline: 1.5V AA (3 copë.)
 • Manual udhëzues
 • Certifikata e cilësisë së njehsorit
 • Certifikata standarde e CAL Check

 

Specifikimet

 

Burimi i dritës

diodë që lëshon dritë

Gjerësia e brezit të filtrit të brezit

8 nm

Saktësia e gjatësisë së valës së filtrit të brezit

±1,0 nm

Detektori dritës

fotocelë silikoni

Intervali i Hekurit

0,00 deri në 5,00 mg/L (ppm)

Rezolucioni

0.01 mg/L

Saktësia

±0.04 mg/L ±2% e leximit

Metoda

 Adaptimi i Metodave Standarde për Ekzaminimin e Ujit dhe Ujërave të Zeza, Botimi 23, 3500-Fe B, Metoda Phenanthroline

Regjistrimi    

50 lexime (regjistrimi automatik)

Ekrani

LCD 128 x 64 piksel B/W me dritë prapa

Fikja automatike

Pas 15 minutash pasiviteti (30 minuta para një matjeje READ)

Jetëgjatësia e baterisë

> 800 matje (pa dritë prapa)

Lloji i Baterisë

Alkaline 1,5 V AA (3 copë)

Dimensionet

142,5 x 102,5 x 50,5 mm (5,6 x 4,0 x 2,0")

Pesha

380 g (13,4 oz.)

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara