SKU
HI93721-01

Reagentët High Range për përcaktimin e hekurit (100 teste) - HI93721-01

2 935,92 Lekë
In stock

HI93721-01 janë reagentë për përcaktimin kolorimetrik të hekurit. Ka reagentë të mjaftueshëm për 100 teste dhe përdoren me fotometrat benchtop dhe portativ të Hannë-s. Këta reagentë me cilësi të lartë prodhohen sipas të gjitha standardeve dhe kanë të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo pako për gjurmueshmëri.

  • Reagentë të përgatitur paraprakisht për lehtësi në përdorim
  • Të përgatitur me kimikate me pastërti të lartë
  • Kanë të shënuar datën e skadencës dhe numrin e lotit 

HI93721-03 janë reagentë me cilësi të lartë që janë matur paraprakisht, duke i lejuar përdoruesit të arrijnë matje kolorimetrike të shpejta dhe të sakta. Këta reagentë ndjekin një përshtatje të metodës USEPA 315B (metoda fenantroline) dhe metodës standarde 3500-Fe B. Kjo metodë kërkon një reagent që përmban një agjent reduktues dhe kompleks. Reagenti konverton të gjitha format e hekurit, por shumë më rezistente, të pranishme në mostër, në gjendjen hekuri (Fe2+) ose të tretshme. Reagenti kur i shtohet një kampioni që përmban hekur do ta kthejë kampionin në një nuancë portokalli; sa më i madh të jetë përqendrimi, aq më e thellë është ngjyra. Intensiteti i ngjyrës përcaktohet nga një fotometër dhe përqendrimi në bazë të njehsorit do të shfaqet në mg/L (ppm) si hekur total. Këta reagentë janë krijuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0,00 deri në 5,00 ppm hekuri.

Specifikimet

Paketimi

Bustina

Sasia

100 teste

Metoda

Përshtatja e metodës USEPA 315B dhe e metodës standarde 3500-Fe-B. Reaksioni midis hekurit dhe reagentit fenantrolinë shkakton një nuancë portokalli në mostër.

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara