SKU
HI9350011

Termometri termoçift Tipi-K HI9350011

112,00 € 12.320,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 112,00 EUR (12.320,00 Lekë)

In stock

HI9350011 është një termometër termoelement i papërshkueshëm nga uji i tipit K që mat temperaturën nga -50,0 në 399°C (-58,0 deri në 573°F). Bateritë e përfshira ofrojnë deri në 3500 orë përdorim të vazhdueshëm. CAL Check™ dhe Sistemi i Parandalimit të Gabimeve të Baterisë (BEPS) sigurojnë nivelin më të lartë të saktësisë dhe besimit. Sonda është e zëvendësueshme. Ky matës mund të certifikohet si i gjurmueshëm sipas standardeve NIST.

  • Saktësia ±0,4°C/±0,7°F
  • Sonda e depërtimit me përgjigje ultra të shpejtë që arrin 90% të vlerës së saj përfundimtare brenda 4 sekondave
  • E përkryer për përdorim në kuzhina industriale për larjen dhe pastrimin e pajisjeve të përpunimit të ushqimit, si dhe paketimin e ushqimit
  • Jo i përshtatshëm për matjen e temperaturës së trupit.

 

Funksioni CAL Check™

HI9350011 përfshin teknologjinë ekskluzive CAL Check™ të Hanna-s. CAL Check™ lejon përdoruesin të kontrollojë statusin e kalibrimit. Nëse njehsori është i kalibruar, ekrani do të tregojë automatikisht "0.0°C" gjatë nisjes.

Treguesi i baterisë së ulët

Bateritë AAA të përfshira ofrojnë 3500 orë përdorim të vazhdueshëm. Kur niveli i baterisë është nën 10%, një simbol paralajmërues do të pulsojë për të treguar gjendjen e ulët të baterisë. Kur fuqia e ulët e baterisë mund të ndikojë në rezultatet tuaja, njehsori do të fiket për të shmangur leximet e gabuara të shkaktuara nga niveli i ulët i baterisë.

Fikja automatike

Funksioni i fikjes automatike mund të vendoset për të fikur njehsorin pas 8 ose 60 minutash, ose mund të çaktivizohet në mënyrë që njehsori të qëndrojë vazhdimisht i ndezur. Funksioni i fikjes automatike zgjat jetëgjatësinë e baterisë dhe kursen energjinë nëse njehsori lihet aksidentalisht i ndezur.

 

Strukturë e qëndrueshme

Këllëfi i papërshkueshëm nga uji ofron mbrojtje maksimale që termometri të jetë i qëndrueshëm në çdo mjedis.

Dizajn portativ

I krijuar edhe për testim në lëvizje, ekrani i madh LCD ofron lexime nga çdo kënd.

Funksionimi me një buton të vetëm

Me funksionimin e një butoni të vetëm, matjet e temperatures janë më të thjeshta. Ky buton i vetëm e ndez dhe e fik njehsorin dhe ju lejon të kaloni nëpër opsione të tjra kur jeni në modalitetin e konfigurimit.

 

Sonda plotësisht e zëvendësueshme

HI9350011 punon me një gamë të gjerë sondash termistorësh, duke përfshirë një shumëllojshmëri sondash FC766 të projektuara posaçërisht për nevojat tuaja.

Paketuar me FC766PW

FC766C1 është një sondë për përdorim të përgjithshëm ushqimor. Sonda prej çeliku inoks është e qëndrueshme dhe e lehtë për t'u pastruar.

Shërbimi i kalibrimit për gjurmueshërinë NIST

Ky matës mund të pajiset me një certifikatë kalibrimi të gjurmueshme në Institutin Kombëtar të Standardeve dhe Teknologjisë (NIST) sipas kërkesës. Gjurmueshmëria në NIST bën të mundur arritjen e niveleve më të larta të cilësisë dhe produktivitetit të matjes.

Specifikimet

Specifikime

Detaje

sku

HI9350011

Intervali

-50,0 deri në 199,9 °C; 200 deri në 300 °C -58.0 deri në 399.9 °F; 400 deri në 572 °F

Rezolucioni

0,1 °C (-50,0 deri në 199,9 °C) 1 °C (200 deri në 300 °C) 0,1 °F (-58,0 deri në 399,9 °F) 1 °F

(400 deri në 572 °F)

Saktësia (@20˚C/68˚F)

±0,4 °C (-50,0 deri në 300 °C) ±0,7 °F (-58,0 deri në 572 °F)

Sonda

FC766C1 sonda termoçift e tipit K

Saktësia e sondës

±1,6 °C (-50,0 deri në 300 °C) ±2,9 °F (-58,0 deri në 572 °F)

Koha e përgjigjes për 90% të vlerës përfundimtare

4 sekonda

Bateria

1,5 V AAA (3 copë) përafërsisht. 3500 orë përdorim të vazhdueshëm

Fikja automatike

i përzgjedhur nga përdoruesi: 8 min, 60 min ose i çaktivizuar

Mjedisi

Gjendja e vlerësuar e funksionimit: -20 deri në 50 °C (-4 deri në 122 °F) Kushti i kufizuar: -30 deri në 50 °C(-22 deri në 122 °F) Kushtet e ruajtjes dhe transportit: -40 deri në 70 °C (-40 deri 158 °F). Lagështia relative 100 %

Temperatura e ruajtjes/transporti

-40 deri në 70 °C (-40 deri në 158 °F)

Dimensionet

140 x 57 x 28 mm (5,5 x 2,2 x 1,1”)

Pesha

178 g (6,27 oz.)

Shënim

*Diapazoni i matjes mund të kufizohet sipas llojit të sondës

Garancia

2 vite

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara