SKU
HI935007

Termometri Termoçift lloji-K- HI935007

101,00 € 11.110,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 101,00 EUR (11.110,00 Lekë)

In stock

I projektuar duke pasur parasysh funksionalitetin dhe performancën e përdoruesit, HI935007 është një termometër termoçift i papërshkueshëm nga uji i tipit K që mat temperaturën nga -50,0 në 300°C (-58,0 deri në 572°F). Bateritë e përfshira ofrojnë deri në 3500 orë përdorim të vazhdueshëm. CAL Check™ dhe Sistemi i Parandalimit të Gabimeve të Baterisë (BEPS) sigurojnë nivelin më të lartë të saktësisë dhe besimit. Ky matës mund të certifikohet si i gjurmueshëm sipas standardeve NIST.

 

  • Saktësia e sistemit ±1°C/±1,8°F
  • Aktivizo mbylljen automatike pas 8 minutash, 60 minutash ose çaktivizuar
  • E përkryer për përdorim në kuzhinat industriale për larjen dhe pastrimin e pajisjeve të përpunimit të ushqimit, si dhe paketimin e ushqimit.

Funksioni CAL Check™

Termometri HI935007 K-Type përfshin teknologjinë ekskluzive CAL Check™ të Hanna-s. CAL Check™ lejon përdoruesin të kontrollojë statusin e kalibrimit. Nëse njehsori është i kalibruar, ekrani do të tregojë automatikisht "0.0°C" gjatë nisjes.

Treguesi i baterisë së ulët

Bateritë AAA të përfshira ofrojnë 3500 orë përdorim të vazhdueshëm. Kur niveli i baterisë është nën 10%, një simbol paralajmërues do të pulsojë për të treguar gjendjen e ulët të baterisë. Kur fuqia e ulët e baterisë mund të ndikojë në rezultatet tuaja, njehsori do të fiket për të shmangur leximet e gabuara të shkaktuara nga niveli i ulët i baterisë.

Fikja automatike

Funksioni i fikjes automatike mund të vendoset për të fikur njehsorin në 8 ose 60 minuta, ose mund të çaktivizohet në mënyrë që njehsori të qëndrojë vazhdimisht i ndezur. Funksioni i fikjes automatike zgjat jetën e baterisë për qetësi dhe kursen energjinë nëse njehsori lihet aksidentalisht i ndezur.

I ndërtuar për të qenë i qëndrueshëm

Këllëfi i papërshkueshëm nga uji është rezistent ndaj goditjeve dhe ofron mbrojtje maksimale për çdo mjedis.

Dizajni portativ

I krijuar për testim në lëvizje, ekrani i madh LCD ofron lexime me një shikim nga çdo kënd.

Furnizohet me sondë

HI935007 furnizohet me një sondë depërtimi të fortë të fiksuar të krijuar për përdorim të përgjithshëm. Sonda prej çeliku inoks është e qëndrueshme dhe e lehtë për t'u pastruar dhe perfekt për të përballuar mjedisin e vështirë që haset në sektorin e ushqimit.

Funksionimi me një buton të vetëm

Me funksionimin e një butoni të vetëm, matjet e temperaturës nuk mund të jenë më të thjeshta. Ky buton i vetëm e ndez dhe fikë njehsorin dhe ju lejon të kaloni nëpër opsione kur jeni në modalitetin e konfigurimit. 

Shërbimi i kalibrimit të gjurmueshëm NIST

Ky matës mund të pajiset me një certifikatë kalibrimi të gjurmueshme në Institutin Kombëtar të Standardeve dhe Teknologjisë (NIST) sipas kërkesës. Gjurmueshmëria në NIST bën të mundur arritjen e niveleve më të larta të cilësisë dhe produktivitetit të matjes.

 

Specifikimet

Intervali temperatura

-50,0 deri në 199,9 °C / -58,0 deri në 399,9 °F 200 deri në 1350 °C / 400 deri në 2462 °F

Rezolucioni 

0,1 °C (deri në 199,9 °C) / 1 °C (jashtë) 0,1 °F (deri në 399,9 °F) / 1 °F (jashtë)

Saktësia

±0,2% shkallë e plotë duke përjashtuar gabimin e sondës

Bateria

3 x 1,5 V AAA, përafërsisht. 4000 orë përdorim të vazhdueshëm

Fikja automatike

i zgjedhur nga përdoruesi: 8 min, 60 min, i çaktivizuar

Mjedisi

-20 deri në 50 °C /-4 deri në 122 °F; RH 100%

Dimensionet

140 x 57 x 28 mm (5,5 x 2,2 x 1,1")

Pesha

178 g (6,27 oz.)

 

 

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara