SKU
HI84532-50

Titullues low range për acidin e titullueshëm për aciditetin në lëngjet e frutave - HI84532-50

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Hi84532 Titratable Acidity Mini Titrator për Analizën e Lëngjeve të Frutave përdor dy tretësira të ndryshme titulluese për të mbuluar të gjithë gamën e matjes së aciditetit në lëngje. HI84532-50 është një shishe 120 mL e titulluesit me një gamë të pritshme midis 0.10 ne 2.00% acid citrik, 0.11 ne 2.35% acid tartarik, dhe 0.10 ne 2.09% si acid malik.. Tretësira e titulluesit është e para-standardizuar, duke i bërë titullimet më të shpejta, të sakta dhe të lehta për t'u kryer.

  • Titrant i para-standardizuar
  • Data e skadimit dhe numri i lotit të shënuara qartë
  • Paketim cilësor

Titullues për aciditetin e titullueshëm në lëngun e frutave Mini Titrator

HI84532-50 është një shishe me 120 mL që përdoret për përcaktimin low range të aciditetit në lëngun e frutave. Mini titulluesi HI84532 është projektuar për të përcaktuar aciditetin e lëngut të frutave nga titrimi potentiometrik në një gamë të ulët dhe të lartë. Titulluesi jep rezultate në zgjedhjen e përdoruesit të acidit citrik, acidit tartarik dhe acidit malik. Qëllimi i një titullimi acid bazë korrespondon me neutralizimin e plotë të acideve të pranishme. Acidet mbizotëruese të pranishme varen nga lloji i frutave që testohen dhe përfshijnë acidin citrik, acidin tartarik dhe acidin malik. Titrimi në një pikë të caktuar pH jep rezultatin e të gjitha substancave të pranishme që kanë një natyrë acidike duke përfshirë: jonet e lira të hidrogjenit, acidet organike dhe kripërat acide. Aciditeti titratable shprehet si g/100 mL (%w/v) i acidit mbizotërues. Reagentët zëvendësues të nevojshëm për të operuar HI84532 përfshijnë:

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara