SKU
HI719

Testues për fortësinë e magnezit- HI719

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Hana Checker® qëndron si një zgjidhje perfekte midis kiteve të thjeshta dhe instrumenteve profesional. Kitet kimike  nuk janë shumë të sakta dhe vetëm japin 5 deri 10 pika rezolucioni ndërsa instrumentimi profesional mund të kushtojë qindra dollarë dhe mund të duan gjatë  për tu kalibruar dhe mirëmbajtur. Checker® është i saktë dhe i përballueshëm. *Shënim: Ky testues nuk është i përshtatshëm për përdorim me akuariume me ujë të kripur (detar).

Detaje

Hi719 Checker®HC (Handheld Colorimeter) është një mënyrë e thjeshtë, e saktë dhe me kosto efektive për të matur fortësinë e magnezit. Projektuar si një alternativa më e saktë ndaj kiteve kimike të testimit, HI719 jep rezultate të shpejta dhe të sakta në katër hapa të lehtë:

 

 

 

Specifikimet

Fortësia e magnezit  

 

Gama 

0.00 deri në 2.00 ppm 

Rezolucioni

0.01 ppm 

Saktësia

±5% e leximit ± 0.20 ppm 

Metoda 

adaptimi i Metodave Standarde për Ekzaminimin e Ujit dhe Ujërave të Zeza, edicioni i 18-të, metoda colorimetrike EDTA. Reaksioni midis magnezit dhe reagentëve shkakton një ngjyrë të kuqe-vjollcë në mostër. 

Specifikime shtesë 

 

Lloji i baterisë  

përdorimi 1.5V AAA / 10,000 orë të vazhdueshme 

Mjedisi 

0 deri në 50°C (32 deri 122°F); RH max 95% jo kondensues 

Auto-off 

pas 10 minutave mospërdorim  

Burimi i dritës photometer/Colorimeter 

LED @ 525 nm 

Detektor i dritës fotometër/ngjyrues 

fotoqelizë silikoni 

Dimensionet 

86.0 x 61.0 x 37.5 mm (3.4 x 2.4 x 1.5") 

Pesha 

64 g (2.3 oz) 

Informacion** 

HI719 Checker®HC vjen së bashku me 2 kuveta dhe kapakë, kit me reagent për të startuar (50 pako reagent), 1 X 1.5X AAA bateri, dhe një manual udhëzimi.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara