SKU
HI200M-2

Mini-përzierës magnetik me veshje çeliku inoks - HI200M-2

262,00 € 28.820,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 262,00 EUR (28.820,00 Lekë)

In stock

 

HI200M është një mini-përzierës magnetik kompakt dhe i lehtë me një veshje çeliku inoks AISI 316. Pjesa e sipërme prej çeliku inoks është ideale për përzierjen e mostrave që i nënshtrohen një reaksioni ekzotermik që mund të dëmtojë kapakun e një përzierësi të bërë nga plastika. Shpejtësia e trazimit është e rregullueshme nga 100 në 1000 RPM. Përzierësi HI200M kërkon shumë pak hapësirë, gjë që është e vlefshme kur hapësira në tavolinën e laboratorit është e vogël.

  • Mekanizmi Speedsafe™
  • Trup prej çeliku inoks
  • Kontroll i rregullueshëm i shpejtësisë

 

Detajet:

Në mënyrë ideale, gjatë kryerjes së matjeve elektrokimike, kampioni që testohet duhet të trazohet. Përdorimi i një përzierësi magnetik lejon përzierjen e duhur për mostrën që të jetë homogjene në konsistencë dhe temperaturë. Përzierja e kampionit gjithashtu ndihmon në përshpejtimin e kohës së përgjigjes për një sensor për të arritur një lexim të qendrueshëm.

Kompakt dhe me kosto efektive

Mini-përzierësi magnetik HI200M është kompakt dhe i lehtë, duke lejuar trajtimin e lehtë në mjedisin laboratorik. Zona e kufizuar në tavolinat e laboratorëve nuk është më një shqetësim me këtë përzierës të qendrueshëm dhe që kursen hapësirë. Dritat LED që tregojnë fuqinë sigurojnë gjithashtu përdoruesit në distancë që përzierësi është në punë. Mbulesa plastike e qëndrueshme do t'i rezistojë efekteve të dëmshme të kimikateve të derdhura aksidentalisht. Mini përzierësi magnetik HI200M është me kosto efektive për klientin që nuk ka nevojë për shpenzimet shtesë. Dizajni i avancuar përfshin kontrolle elektronike që lejojnë përdoruesin të rregullojë lehtësisht shpejtësinë me saktësi të madhe.

Veshje prej çeliku inoks

Përzierësi HI200M vjen me një veshje prej çeliku inoks AISI 316 sipër trupit ABS. Veshja është një zgjidhje ideale për aplikimet në të cilat ndodhin reaksione ekzotermike. Lloji i çelikut AISI 316 dihet se ka rezistencë të shtuar edhe ndaj korrozionit të klorurit.

Speedsafe

Shpesh në laborator, një mostër hiqet nga një përzierës përpara se shpejtësia të reduktohet në mënyrë adekuate. Normalisht kjo do të bënte që motori i brendshëm të përshpejtohej derisa të dëmtohet. Për të kontrolluar shpejtësinë nga ndryshimet në viskozitet ose heqja e ngarkesës, mini-përzierësi magnetik HI200M përfshin mekanizmin Speedsafe™. Me Speedsafe™, një pajisje ndijuese e shpejtësisë (opto-sensori) shoqërohet me një FVC (konvertues të tensionit të frekuencës) për të monitoruar shpejtësinë e trazimit. Ndërsa shpejtësia arrin një nivel maksimal të paracaktuar, kufizuesi i shpejtësisë mbyll VCO (oshilatori i kontrolluar nga tensioni) për të ngadalësuar shpejtësinë e motorit. Kjo siguron që kur ngarkesa të hiqet papritur nga përzierësi, motori nuk do të përshpejtohet në një shpejtësi kaq të lartë që do të jetë e rrezikshme si për përdoruesin ashtu edhe për trazuesin; një veçori që nuk gjendet zakonisht në trazuesit konvencionalë.

Mbrojtja e siguresave

Për siguri, në rast të një qarku të shkurtër, HI200M është i pajisur me një siguresë të zëvendësueshme. Qarku i HI200M është i tokëzuar në kasë për mbrojtje shtesë

Specifikimet

Sku

HI200M-2

Kapaciteti maksimal përzierës

1 litër (0.26 gallonë)

Intervali i shpejtësisë Min

100 rpm

Intervali i shpejtësisë Max

1000 rpm

Burimi i energjisë

110/115 Vac, 50/60 Hz

Kategoria e instalimt

II

Materiali mbrojtës

AISI 316 Çelik inoks

Mjedisi

0 në 50˚C (32 to 122˚F); RH max 95%

Dimensionet

120 x 120 x 45 mm (4.8 x 4.8 x 1.8")

Pesha

710 g (1.6 lb.

Garancia

2 vite

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara