SKU
HI758

TESTUES CALCIUMI MARINE- HI758

67,00 € 7.370,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 67,00 EUR (7.370,00 Lekë)

Out of stock

Merrni gjithmonë rezultate të sakta për akuariumin tuaj me ujë të kripur me kolorimetrin tonë të dorës.

Kolorimetri ynë i kalciumit të ujit të kripur mbush boshllëkun midis kompleteve të testimit të kalciumit dhe instrumenteve të avancuara. Kompletet standarde të testimit kanë saktësi të kufizuar pasi ato varen nga syri i njeriut për të përcaktuar ngjyrat. Kolometri ynë i dorës eliminon vështirësinë e përputhjes me një tabelë ngjyrash duke siguruar një rezultat të drejtpërdrejtë të kalciumit të ujit të kripur në ppm Ca2+.

 

  • Kolorimetri ynë portativ shkon aty ku ju shkoni.
  • Arrini rezultatet tuaja të kalciumit lehtësisht me dizajn të thjeshtë me një buton.
  • Merrni shpejt rezultatet tuaja
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara