SKU
HI772

TESTUESIT E ALKALINITETIT PËR JETËN DETARE- HI772

67,00 € 7.370,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 67,00 EUR (7.370,00 Lekë)

In stock

Merrni rezultate të sakta për akuariumin tuaj me ujë të kripur me kolorimetrin tonë të thjeshtë portativ. Kolometri ynë i alkalinitetit mbush hendekun midis kiteve të testimit të alkalinitetit dhe instrumenteve të avancuara. Kitet standarde të testimit kanë saktësi të kufizuar pasi ato mbështeten në syrin e njeriut për të përputhur ngjyrat. Kolorimetri Hanna eliminon vështirësinë e përputhjes me një tabelë ngjyrash duke siguruar një rezultat të drejtpërdrejtë të alkalinitetit të ujit të kripur në njësitë dKH.

  • Kolometri ynë portativ është i lëvizshëm dhe përshtatet lehtë.
  • Funksionimi i thjeshtë me një buton e bën të lehtë marrjen e rezultateve tuaja të alkalinitetit.
  • Përmirësoni rutinën tuaj të testimit

 

Specifikime

SKU

HI772

Range

0.0 në 20.0 dKH

Rezolucion

0.1 dKH

Saktësia @ 25°C/77°F

±0.3 dKH ±5% e leximit

Burimi I dritës

LED @ 610 nm

Detektori I dritës

silicon photocell

Metoda

metoda kolorimetrike. Reagimi shkakton një gamë të veçantë ngjyrash nga e verdha në jeshile në blu

Tipi baterisë

(1) 1.5V AAA

Auto-off

pas dhjetë minutash mospërdorim

Mjedisi

0 në 50°C (32 në 122°F); RH max 95% non-condensing

Dimensionet

86.0 x 61.0 x 37.5 mm (3.4 x 2.4 x 1.5”)

Pesha

64 g (2.3 oz)

Informacion*

HI772 Checker®HC furnizohet me kuveta kampione me kapak (2), çantë fillestare të reagentëve të alkalinitetit (reagentë për 25 teste), shiringë me majë, bateri, udhëzime dhe udhëzues për fillimin e shpejtë.

Set I reagentëve

HI772-26 (25 tests)

Set kalibrues

HI772-11

Garanci

1 vit

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara