SKU
HI767

Kontrollues i nitriteve detare® (Range I ulët) - HI767

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Hanna Marine Nitrite Checker® e kapërcen hendekun midis kompleteve të thjeshta të testimit kimik dhe instrumenteve profesionale. Mos lejoni që saktësia e matjes të varet nga interpretimi vizual. Përdorni Hanna Marine Nitrite Checker® me një gjatësi vale fikse LED dhe detektor fotografik silikoni për të siguruar saktësinë e instrumenteve profesionale me çmimin e përballueshëm të një komplete testimi kimik.

  • Dizajn kompakt, portativ
  • Kohëmatësi i integruar
  • E përputhshme me ujin e kripur

Stili i konturuar i këtyre Checker® përshtatet në mënyrë të përsosur në pëllëmbën dhe xhepin tuaj dhe LCD i madh është i lehtë për t'u lexuar. Funksioni i mbylljes automatike siguron që jetëgjatësia e baterisë nuk do të zbrazet nëse harroni ta fikni.

How to use Hanna Checker Handheld Colorimeter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specifikime

SKU

HI767

Emri i produktit

Kontrollues i nitriteve me rreze të ulët detare HC – HI767

Kuota e kërkuar

Nr

Gama e nitriteve

0 deri në 999 ppb (si NO2—N)

Rezolucioni i nitriteve

1 ppb

Saktësia e nitriteve

±10 ppb ± 4% e leximit

Metoda e nitritit

përshtatja e metodës së diazotizimit EPA 354.1

Burimi i dritës me fotometër/kolorimetër

LED @ 470 nm

Detektor i dritës me fotometër/kolorimetër

fotocelë silikoni

Lloji/Jetëgjatësia e baterisë

(1) 1.5V AAA

Mbyllje automatike

pas 20 minutash mospërdorim dhe 4 minuta pas leximit

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F); RH max 95% jo kondensuese

Pesha

64 g (2,25 oz.)

Dimensionet

86,0 mm x 61,0 mm x 37,5 mm (3,2" x 2,4" x 1,5")

Informacioni i porositjes

HI767 Checker® furnizohet me (2) kuveta mostrash me kapak, çantë fillestare të reagentëve me rreze të ulët nitrit për 6 teste (6 pako reagentësh pluhur), bateri, udhëzime dhe udhëzues për fillimin e shpejtë.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara