SKU
HI764

TESTUES MARINE PËR NITRITET - HI764

67,00 € 7.370,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 67,00 EUR (7.370,00 Lekë)

Out of stock

Ndaloni së lodhuri për të marrë rezultate të sakta për akuariumin tuaj me ujë të kripur me kolorimetrin tonë të thjeshtë të dorës. Kolometri ynë i nitritit mbush boshllëkun midis kiteve të testimit të nitriteve dhe instrumenteve të avancuara. Kitet standarde të testimit kanë saktësi të kufizuar pasi ato varen nga syri i njeriut për të përcaktuar ngjyrat. Kolometri ynë i dorës eliminon vështirësinë e përputhjes me një tabelë ngjyrash duke siguruar një rezultat të drejtpërdrejtë të nitritit të ujit të kripur.

 

  • Kolometri ynë portativ shkon aty ku shkoni.
  • Arritni lehtësisht rezultatet tuaja të nitriteve me dizajn të thjeshtë me një buton.
  • Mos u shqetësoni për përputhjen e ngjyrës së duhur, kolometri ynë e bën atë për ju.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara