SKU
HI780

TESTUES MARINE PËR PH - HI780

67,00 € 7.370,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 67,00 EUR (7.370,00 Lekë)

In stock

Merrni rezultate të sakta të testimit të ujit me Colorimetrin e pH Detar HI780. Me një lexim dixhital, nuk ka më vështirësi për të përcaktuar ngjyrat vizualisht. Dizajni kompakt i këtij testuesi pH përshtatet në xhepin tuaj ose ruhet lehtësisht në dyqanin tuaj.

 

  • Më e lehtë për t'u përdorur dhe më e saktë se kitet e provës kimike.
  • Funksionimi me një buton e bën të thjeshtë marrjen e rezultateve tuaja të pH.
  • E shkëlqyeshme për akuariume dhe testime mjedisore detare.

HI780 Checker®HC është një mënyrë e thjeshtë, e saktë dhe me kosto efektive për të matur pH në ujërat e kripura. pH shpreh përqendrimit të joneve të hidrogjenit në ujin tuaj; sa më i lartë të jetë përqendrimi, aq më acid është uji. Një pH neutral është 7; shumica e peshqve mund të jetojnë në një interval të përgjithshëm midis 6 dhe 8. Mbajtja e pH e akuariumit tuaj të qëndrueshme dhe në kufijtë optimale redukton stresin mbi peshqit dhe kafshët ujore, duke i ndihmuar ata t'i rezistojnë sëmundjeve dhe të tolerojnë faktorë të tjerë stresues. Ruajtja e një pH ideal mund të ndikojë gjithashtu në mënyrë dramatike rritjen, sjelljen dhe pamjen e përgjithshme. I projektuar si një alternativë më e saktë ndaj kiteve të testimit kimik, matësi i pH detar HI780 ofron rezultate të shpejta dhe të sakta në disa hapa të thjeshtë.

Karakteristikat

  • Për përdorim me mostrat e ujit të kripur
  • Më e lehtë për t'u përdorur dhe më e saktë se kitet e provës kimike
  • I dedikuar një parametri të vetëm
  • Madhësi e vogël, komoditet i madh
  • Ideale për akuariume dhe aplikime të biologjisë detare.

 

Specifikime

SKU

HI780

Range

6.3 në 8.6 pH

Rezolucion

0.1 pH

Saktësia @ 25°C/77°F

±0.2 pH e leximit

Burimi I dritës

LED @ 525 nm

Detektori I dritës

silicon photocell

Metoda

Përshtatja kolorimetrike e metodës së kuqe të fenolit

Tipi baterisë

(1) 1.5V AAA

Auto-off

pas dhjetë minutash mospërdorim

Mjedisi

0 në 50°C (32 në 122°F); RH max 95% non-condensing

Dimensionet

86.0 x 61.0 x 37.5 mm (3.4 x 2.4 x 1.5”)

Pesha

64 g (2.3 oz)

Informacion*

Çdo HI780 vjen në një kuti së bashku me kuvetë dhe kapak për mostrën  (2 copë), set fillestar të reagentit pH detar, bateri alkaline 1,5 V AAA (1 copë), dhe manual udhëzimi

Set I reagentëve

HI780-25 (25 tests)

Set kalibrues

HI780-11

Garanci

1 vit

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara