SKU
HI736

TESTUES MARINE PËR FOSFATET ( ULTRA LOW RANGE) - HI736

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Hanna Phosforus Ultra Range (0 deri në 200 ppb) Checker® mbush hendekun midis kiteve të thjeshta të testimit kimik dhe instrumenteve profesionale. Kitet e provës kimike kanë saktësi dhe rezolucion të kufizuar pasi ato mbështeten në syrin e njeriut për të dalluar ndryshimet në ngjyra. Instrumentet profesionale përfshijnë një burim drite të tillë si një llambë LED ose tungsten me një filtër dhe një detektor me sensor dritë për të përcaktuar me saktësi përqendrimin e joneve. Instrumentet profesionale ofrojnë rezolucion dhe saktësi më të madhe, por mund të kushtojnë qindra dollarë.

Hanna Phosphorus Ultra Low Range Checker® përdor një LED me gjatësi vale fikse dhe detektor silikoni për të siguruar saktësinë e instrumenteve profesionale me çmimin e përballueshëm të një kiti të testimeve kimik

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara