SKU
HI6010

Bufer i kalibrimit milesimal (500 mL) pH 10,010 - HI6010

39,00 € 4.290,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 39,00 EUR (4.290,00 Lekë)

In stock
HI6010 është një tampon kalibrimi me cilësi premium pH 10,010 milesimal që është i gjurmueshëm nga NIST dhe i pajisur me një Certifikatë Analize. Zgjidhjet tampon milesimal janë të dizajnuara për klientët që kërkojnë një rezolucion prej 0,001 për matjet e tyre të pH. Tamponët e kalibrimit Hanna kanë numrin e lotit dhe datën e skadencës të shënuar qartë në etiketë dhe janë të papërshkueshëm nga ajri me një vulë të papërshtatshme për të siguruar cilësinë e solucionit. Linja e tamponëve të kalibrimit millesimal të Hanna-s është formuluar posaçërisht për të pasur një skadencë prej 2 vjetësh nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.
 • I pajisur me Certifikate Analize
 • Saktësia prej +/- 0,002 pH @ 25°C
 • Grafiku i temperaturës i vlerës aktuale të pH në temperatura të ndryshme të printuara në secilën shishe

Detajet

HI6010 është një tampon kalibrimi milesimal me cilësi premium pH 10,010 i prodhuar në përputhje me standardet ISO 3696/BS3978 duke përdorur kripëra me pastërti të lartë, ujë të dejonizuar, ekuilibra të certifikuar të kontrolluar nga pesha dhe enë qelqi të klasit A në një mjedis të kontrolluar me temperaturë të monitoruar me termometra të çertifikuar. Vlerat e raportuara janë të sakta në +/- 0,002 pH @ 25°C dhe janë të gjurmueshme në Materialet Standarde të Referencës NIST (SRMs).

 

HI6010 është pajisur me Certifikatën e Analizës

 • Kodi i produktit
 • Shume numra
 • Vlera mesatare e lotit
 • SRM-të që janë përdorur
 • Date e prodhimit
 • Data e skadencës

Etiketë e koduar me ngjyra për identifikimin e lehtë të vlerës së tamponit të pH

 • Lehtë për të identifikuar vlera të ndryshme tampon
 • Tretësira nuk përmban asnjë ngjyrë që mund të njollosë qelizën e referencës së një elektrode pH

Paketuar në shishe me bllok të lehtë

 • Parandalon çdo oksidim nga drita UV që mund të ndryshojë vlerën e tamponit


Specifikime

 

Saktësia

Millesimal ±0.002 pH 

Vlera e pH  @25°C 

10.010 

Paketimi

Shishe

Sasia

1 

Madhësia

500 mL 

Certificata e Analizës 

Po

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara