SKU
HI190M-2

Mini përzierës magnetik - HI190M

137,00 € 15.070,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 137,00 EUR (15.070,00 Lekë)

In stock

HI190M është një mini përzierës magnetik kompakt dhe i lehtë. I ndërtuar me një shtresë mbrojtëse dhe një shpejtësi përzierjeje të rregullueshme nga përdoruesi, ky përzierës i vogël është i mrekullueshëm për çdo hapësirë laboratori.

  • Madhësi kompakte për të maksimizuar hapësirën e laboratorit.
  • Mekanizmi Speedsafe™ siguron që shpejtësia maksimale të mos kalohet kurrë.
  • I shkëlqyeshëm për përdorim në çdo laborator.

Detajet:

Në mënyrë ideale, gjatë kryerjes së matjeve elektrokimike, kampioni që testohet duhet të trazohet. Përdorimi i një përzierësi magnetik lejon përzierjen e duhur për mostrën që të jetë homogjene në konsistencë dhe temperaturë. Përzierja e kampionit gjithashtu ndihmon në përshpejtimin e kohës së përgjigjes për një sensor për të arritur një lexim të qëndrueshëm.

Kompakt dhe me kosto efektive

Përzierësi i vogël magnetik HI190M-1 është kompakt dhe i lehtë. Zona e kufizuar në tavolinat e laboratorëve nuk është më një shqetësim me këtë përzierës të qendrueshëm dhe që kursen hapësirë. Dritat LED që tregojnë fuqinë sigurojnë gjithashtu përdoruesit në distancë që përzierësi është në punë. Mbulesa plastike e qendrueshme do t'i rezistojë efekteve të dëmshme të kimikateve të derdhura aksidentalisht. Përzierësi magnetik HI190M-2 është me kosto efektive për klientin që nuk ka nevojë për shpenzime shtesë.  Dizajni i avancuar përfshin kontrolle elektronike që lejojnë përdoruesin të rregullojë lehtësisht shpejtësinë me saktësi të madhe.

Speedsafe

Shpesh në laborator, një mostër hiqet nga një përzierësi përpara se shpejtësia të reduktohet në mënyrë adekuate. Normalisht kjo do të bënte që motori i brendshëm të përshpejtohej derisa të dëmtohet. Për të kontrolluar shpejtësinë nga ndryshimet në viskozitet ose heqja e ngarkesës, përzierësi magnetik HI190M-2 përfshin mekanizmin Speedsafe™. Me Speedsafe™, një pajisje ndijuese e shpejtësisë (opto-sensori) shoqërohet me një FVC (konvertues të tensionit të frekuencës) për të monitoruar shpejtësinë e trazimit. Ndërsa shpejtësia arrin një nivel maksimal të paracaktuar, kufizuesi i shpejtësisë mbyll VCO (oshilatori i kontrolluar nga tensioni) për të ngadalësuar shpejtësinë e motorit. Kjo siguron që kur ngarkesa të hiqet papritur nga përzierësi, motori nuk do të përshpejtohet në një shpejtësi kaq të lartë që do të jetë e rrezikshme si për përdoruesin ashtu edhe për përzierësin; një veçori që nuk gjendet zakonisht në përzierësit konvencionalë.

Mbrojtja e siguresave

Për sigurinë, në rast të një qarku të shkurtër, përzierësi mini magnetik HI190M-2 është i pajisur me një siguresë të zëvendësueshme. Qarku i përzierësit magnetik HI190M-2 është i tokëzuar në kasë për mbrojtje shtesë

 

Specifikimet

Sku

HI190M-2

Kapaciteti maksimal përzierës

1 liter (0.26 gallons)

Gama e shpejtësisë Min

100 rpm

Gama e shpejtësisë Max

1000 rpm

Burimi i energjisë

110/115 Vac, 50/60 Hz

Kategoria e instalimit

II

Materiali i Veshjes

Plastika ABS 

Mjedisi

0 në 50˚C (32 to 122˚F); RH max 95%

Dimensionet

120 x 120 x 45 mm (4.8 x 4.8 x 1.8")

Pesha

640 g (1.4 lb.)

Garancia

2 vite

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara