SKU
BL983314-0

Mini Kontrollues për Rezistencën - BL983314

In stock

BL983314 është një kontrollues për rezistencën i thjeshtë për t'u përdorur, i krijuar për aplikime për ujë ultra të pastër, osmozë të kundërt dhe për kondicionimin e ujit. Kontrolluesi i rezistencës BL983314 është gjithashtu ideal për monitorimin e vazhdueshëm të tretësirave të procesit. Pika e caktuar dhe kalibrimi rregullohen manualisht dhe releja e alarmit lejon kontroll të thjeshtë.

  • Strukturë kundër zjarrit.
  • Sistemi i përzgjedhshëm i mbrojtjes nga mbidoza.
  • Mbulesa rezistente ndaj spërkatjeve.

Specifikimet

Intervali i rezistencës

0,00 deri në 19,90 MΩ•cm

Rezolucioni

0,10 MΩ•cm

Saktësia

±2% F.S.

Kalibrimi

i kalibruar në fabrikë

Rele dozimi

maksimumi 2A (siguresa e mbrojtur), 250 Vac, 30 Vdc kontakti i mbyllur kur matja < pikë e caktuar

Pika e caktuar

E rregullueshme nga 0 në 19,90 MΩ•cm

Jashtë orarit

i rregullueshëm, zakonisht nga 5 deri në afërsisht 30 minuta

Kompensimi i temperaturës

automatike dhe lineare nga 5 në 50°C (41 deri në 122°F) [β=2,4 ; 3.5 ; 4,5 %/°C e përzgjedhur në

panelin e pasmë]

Sonda HI3314

Sonda e rezistencës me kabull 2 m (6,6') (e përfshirë)

Furnizimi me energji elektrike

BL983314-0: përshtatës 12 VDC (i përfshirë) BL983314-1: 115/230 VAC; 50/60 Hz

Dimensionet

83 x 53 x 99 mm (3.3 x 2.1 x 3.9’’)

Pesha

BL983314-0: 200 g (7.1 oz.) BL983314-1: 300 g (10.6 oz.)

Informacioni i porositjes

BL983314-0 (12 VDC) dhe BL983314-1 ( 115/230V) janë të pajisura me kllapa montimi, strukturë transparente dhe manual udhëzimi.Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara