SKU
HI2008

Monitorimi i elektrodës ORP (Flow-thru) për analizuesit e procesit të serisë PCA - HI2008

239,00 € 26.290,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 239,00 EUR (26.290,00 Lekë)

In stock

Elektroda ORP monitoruese HI2008 përdoret me analizuesin PCA330 për të matur vazhdimisht ORP-në e rrymës së mostrës.

  • Sensori i artë për matjen e cianideve ose mjediseve shumë oksiduese.
  • Një mëngë mbrojtëse PEI i jep elektrodave rezistencë ndaj stresit mekanik.
  • Ndërtuar për çdo ditë, duke kërkuar përdorim në aplikime industriale.

Lloji i qelqit sferik

Dizajni i majës në formë sferike lejon një zonë të gjerë kontakti me mostrën. Kjo lejon një përgjigje më të shpejtë të elektrodës me një shkallë më të lartë stabiliteti. Llamba mbrohet nga një mëngë PEI që i jep elektrodës rezistencë ndaj stresit mekanik.

Trupi PVDF

Poliviniliden fluori (PVDF) është një plastikë që është rezistente ndaj shumicës së kimikateve dhe tretësve. Ka rezistencë të lartë ndaj gërryerjes, forcë mekanike dhe rezistencë ndaj rrezatimit ultravjollcë dhe bërthamor. PVDF është gjithashtu rezistent ndaj rritjes së kërpudhave.

Kryqëzim PTFE

Ky lloj bashkimi përdoret shpesh në elektroda me elektrolite polimer. Politetrafluoroetileni poroz (PTFE) është një material hidrofobik që disponohet me porozitete të ndryshme që ndihmon në minimizimin e bllokimit. Për shkak të avantazheve të tij kimike, PTFE përdoret gjerësisht në aplikimet industriale.

Teknologjia e kryqëzimit të dyfishtë

Për të reduktuar ndotjen normale që vjen nga përdorimi industrial, këto elektroda kombinojnë një teknologji referimi polimer dhe bashkim të dyfishtë. Me këtë teknologji, nuk kërkohet rimbushje dhe elektroda mund të përdoret në mostra të tilla si komponimet organike, proteinat dhe metalet e rënda.

Përforcues i integruar

Përmban një përforcues të integruar, i cili lejon marrjen e matjeve larg vendndodhjes së instrumentit pa kërkuar transmetues.

Fije e jashtme

Fije 1/2" NPT e pjesës së përparme HI1001 lejon instalimin në linjë ndërsa fijet 3/4" në pjesën e pasme (në anën e kabllit) lejojnë montimin me zhytje.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara