SKU
HI1005

Elektrodë monitoruese për pH-in (Flow-thru) për analizuesit e procesit të serisë PCA - HI1005

190,00 € 20.900,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 190,00 EUR (20.900,00 Lekë)

In stock

Elektroda monitoruese e pH-it HI1005 përdoret me analizuesit PCA320, PCA330 dhe PCA340 për të matur pH-in e mostrës në intervalin prej 0,00 deri në 14,00 pH.

  • Elektroda me trup prej qelqi e bën të lehtë pastrimin kur përdoret në kimikate agresive.
  • Një krah mbrojtës PEI i ofron elektrodave rezistencë mekanike
  • E ndërtuar për përdorim të përditshëm në aplikime industriale.

Majë qelqi sferike

Dizajni i majës në formë sferike lejon një zonë të gjerë kontakti me kampionin. Kjo lejon një përgjigje më të shpejtë të elektrodës me një shkallë më të lartë stabiliteti. Llamba mbrohet nga një krah PEI që i jep elektrodës rezistencë mekanike.

Trupi PVDF

Poliviniliden fluori (PVDF) është një plastikë që është rezistente ndaj shumicës së kimikateve dhe tretësve. Ka rezistencë të lartë ndaj gërryerjes, forcë mekanike dhe rezistencë ndaj rrezatimit ultravjollcë dhe bërthamor. PVDF është gjithashtu rezistent ndaj rritjes së kërpudhave.

Kryqëzim PTFE

Ky lloj bashkimi përdoret shpesh në elektroda me elektrolitë polimeri. Politetrafluoroetileni poroz (PTFE) është një material hidrofobik që disponohet me porozitete të ndryshme që ndihmon në minimizimin e bllokimit. Për shkak të avantazheve të tij kimike, PTFE përdoret gjerësisht në aplikimet industriale.

Teknologjia e kryqëzimit të dyfishtë

Për të reduktuar ndotjen normale që vjen nga përdorimi industrial, këto elektroda kombinojnë një teknologji referimi polimere dhe bashkim të dyfishtë. Me këtë teknologji, nuk kërkohet rimbushje dhe elektroda mund të përdoret në mostra të tilla si komponimet organike, proteinat dhe metalet e rënda.

Përforcues i integruar

Përmban një përforcues të integruar, i cili lejon marrjen e matjeve larg vendndodhjes së instrumentit pa kërkuar transmetues.

Fije e jashtme

Fije 1/2" NPT e pjesës së përparme HI1001 lejon instalimin në linjë ndërsa fijet 3/4" në pjesën e pasme (ana e kabullit) mundësojnë montimin në zhytje.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara