SKU
HI2020-02

Matës Multiparametrik edge® për pH - HI2020-02

551,00 € 60.610,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 551,00 EUR (60.610,00 Lekë)

In stock

Edge ka një dizajn perfekt për tu përdorur si portativ, I montuar në mur, si benchtop I fiksuar; ai do ti bej matjet tuaja më të lehta dhe do të mundësoj kalibrimin, diagnozifikimin , të dhënat të kalojnë direkt ne kompjuterin tuaj ose në një USB.

PERSHKRIMI

Edge mat pH, konduktivitetin dhe oksigjenin e tretur nëpërmjet elektrodave të tij unike dixhitale. Këto elektroda dixhitale njihen automatikisht , kanë sensorin e tyre, të dhënat e kalibrimit dhe një nr serial kur lidhen me edge me anë të një konektori 3.5 mm.

 

 

Cilësite

-lidhet shumë kollaj me cdo dorezë apo electrode me anë të një konektori 3.5 mm, njihet automatikisht

-Rezolucioni ph 0.01 -0.001

-Range -2.000 në 16.000 ph

-Saktësia ±0.002 ph për 0.001 ph resolution; ±0.01 për 0.01 resolution

-Të dhënat

 • Manual log-on-demand
 • Manual log-on-stability
 • Interval logging

-Leximi I temperaturës

-Kompensimi automatik I temperaturës (ATC)

-Indikatorët CAL CHECK

 • Gjendjen e dorezës
 • Kohën e kthimit të përgjigjes
 • Kontrollon buferin
 • Mban elektrodën e pastër

-Indikatorët  sensor check

 • Elektrodë e thyer
 • Junction e bllokuar

-GLP data

Regjistron të dhëna si koha, ora, buferat, gjatë kalibrimit

 • 5 pika kalibrimi

Një zgjedhje midis 7 buferave të paraprogramuar plus dy bufera te zgjedhshem të modifikuar

 • kalibrimi në ekran

Identifikon buferin për kalibrimin që po kryhet

 • koha kur duhet bërë kalibrimi

 

PORTATIV, I LËVIZSHËM

Edge është ideal për tú përdorur falë peshës së tij të lehtë , ekranit të madh dhe dezajnit elegant. Mund të mbahet lehtë në një cantë shpine. Bateria e tij zgjat deri në 8 orë.

 

 

MUNDËSI PËR TU VENDOSUR NË MUR

Përfshin një aksesor për tu vendosur në mur, kështu mund të kurseni hapësirën tuaj ne banak, gjithashtu mund të karikohet me një adaptor AC. Është ideal për tu përdorur për aplikacione që kanë nevojë për monitorim të vazhdueshëm.

MBAJTËSI I ELEKTRODAVE I QËNDRUESHËM

Mbajtësi I elektrodave është I ndërtuar në atë formë që të mund të qëndroj instrumenti në mënyrë të sigurtë

DIZAJNI MODERN

Është I ndërtuar shumë modern, tepër I hollë, I lehtë. Ai është vetëm 12mm I trashë dhe peshon vetëm 250gram

Specifikimet

pH 

Range* 

-2.00 ne  16.00 pH; -2.000 ne 16.000 pH† 

  

Rezolucion 

0.01 pH; 0.001 pH† 

  

Saktesia (@25°C/77°F) 

±0.01 pH; ±0.002 pH† 

  

Kalibrimi

automatik, me shume se 3 pika (pese pika†) kalibrimi, 5 standarte (7 standard†) bufera te disponueshem (1.68†, 4.01 or 3.00, 6.86, 7.01, 9.18, 10.01, 12.45†) and two custom buffers† 

  

Kompensimi i temperatures* 

automatike, -5.0 ne 100.0°C (23.0 ne 212.0°F)  

  

Cal Check

standard mode:  

mV pH 

Range 

±1000 mV 

  

Rezolucioni 

0.1 mV 

  

Saktesia (@25°C/77°F) 

±0.2 mV 

Temperatura

Range* 

-20.0 ne 120.0°C; -4.0 ne 248.0°F 

  

Rezolucioni 

0.1°C; 0.1°F 

  

Saktesia

±0.5°C; ±0.9°F 

Specifikime 

Doreza 

HI11310 elektordë pH dixhitale prej qelqi me 3.5 mm (1/8”) connector dhe 1 m (3.3’) kabull

  

Te dhena

në 1000† (400 for basic mode) të dhëna të organizuara si : manual log-on-demand (max. 200 logs), manual log-on-stability (max. 200 logs), interval logging† (max. 600 samples; 100 lots) 

  

Lidhja  

1 USB port për hapërsira; 1 micro USB port për karikim dhe lidhje me PC

  

Mjedisi

0 ne 50°C (32 ne 122°F); RH max 95% non-condensing 

  

Lidhja me energjine 

5 VDC adapter 

  

Dimensioni/ Pesha

202 x 140 x 12 mm (7.9” x 5.5” x 0.5”) / 250 g (8.82 oz.) 

 Informacion* 

HI2020-01 (prizë amerikane) , HI2020-02 (prizë europiane) edge pH përfshin: HI11310 trup qelqi, elektroda të rimbushme pH, pH 4 buffer solution bustinë (4), pH 7 buffer solution bustinë (2), pH 10 buffer solution bustinë (2), solucion për pastrimin e elektrodave (2), benchtop docking station ëith electrode holder, montuesi në mur, USB cable, 5 VDC power adapter, certifikatë kualiteti dhe manuali I përdorimit. 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara