SKU
HI98196

MATËS WATERPROOF PËR MULTIPARAMETRAT PH/ORP/DO/PRESIONI/TEMPERATURA - HI98196

1 210,00 € 133.100,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 1.210,00 EUR (133.100,00 Lekë)

In stock

HI98196 është një matës multiparametëror portativ i papërshkueshëm nga uji që monitoron deri në 7 parametra të ndryshëm të cilësisë së ujit, duke përfshirë 5 të matur dhe 2 të llogaritur. Sonda me shumë sensorë e bazuar në mikroprocesor lejon matjen e parametrave kryesorë duke përfshirë pH, ORP, oksigjenin e tretur dhe temperaturën. Sonda transmeton leximet në mënyrë dixhitale në njehsor, ku të dhënat mund të shfaqen dhe regjistrohen. Përdorimi i komunikimit dixhital lejon transferimin pa zhurmë të të dhënave deri në 100 metra në gjatësi kabllore. Sistemi i plotë është i thjeshtë për t'u konfiguruar dhe i lehtë për t'u përdorur.

  • Ekran me shumë parametra
  • Sonda me shumë sensorë
  • Lidhja USB
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara