SKU
HI98195

Multiparametër për pH/ORP/EC/Presionin/Temperaturen Waterproof Meter - HI98195

1 210,00 € 133.100,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 1.210,00 EUR (133.100,00 Lekë)

In stock

HI98195 është një matës i papërshkueshëm nga uji portativ që monitoron deri në 10 parametra të ndryshëm të cilësisë së ujit duke përfshirë 5 të matura dhe 5 të llogaritura. Sonda multi-sensor e bazuar në mikroprocesor lejon matjen e parametrave kryesorë duke përfshirë pH, ORP, përçueshmërinë dhe temperaturën. Sonda transmeton lexime në mënyrë dixhitale në matës, ku pikat e të dhënave mund të shfaqen .Sistemi i plotë është i thjeshtë për t'u vendosur dhe i lehtë për t'u përdorur. HI98195 vjen së bashku me të gjitha aksesorët e nevojshëm dhe paketohet në një kasë mbajtëse të qëndrueshme.

  • Mat shumë-parametra
  • Sonda me shumë sensorë
  • Lidhja USB
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara