SKU
HI98194

MATËS WATERPROOF MULTIPARAMETËR PËR PH/ORP/EC/TDS/KRIPËSIA/DO/PRESIONI/TEMPERATURA- HI98194

1 999,00 € 219.890,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 1.999,00 EUR (219.890,00 Lekë)

In stock

HI98194 është një matës multiparametëror portativ i papërshkueshëm nga uji që monitoron deri në 12 parametra të ndryshëm të cilësisë së ujit, duke përfshirë 6 të matur dhe 6 të llogaritur. Sonda me shumë sensorë e bazuar në mikroprocesor lejon matjen e parametrave kryesorë duke përfshirë pH, ORP, përçueshmërinë, oksigjenin e tretur dhe temperaturën. Sonda transmeton leximet në mënyrë dixhitale në njehsor, ku  të dhënat mund të shfaqen dhe regjistrohen. HI98194 furnizohet me të gjithë aksesorët e nevojshëm dhe paketohet në një kuti mbajtëse të qëndrueshme.

DETAJE

HI98194 është një matës me shumë parametra portativ  i papërshkueshëm nga uji që monitoron deri në 12 parametra të ndryshëm të cilësisë së ujit. Sonda e saj me shumë sensorë lejon matjen e parametrave kryesorë duke përfshirë pH, ORP, përçueshmërinë, oksigjenin e tretur dhe temperaturën. Sonda transmeton leximet në mënyrë dixhitale në njehsor, ku pikat e të dhënave mund të shfaqen dhe regjistrohen. Sistemi i plotë është i thjeshtë për t'u konfiguruar.

CILËSITË

Ekrani grafik LCD me dritë të pasme

 - HI98194 përmban një LCD grafik në ekran dhe aftësinë për të shfaqur deri në dymbëdhjetë parametra njëkohësisht. Ekrani grafik lejon përdorimin e çelësave virtualë për të siguruar një ndërfaqe intuitive të përdoruesit.

 Mbrojtja e papërshkueshme nga uji

 - Matësi është i mbyllur në një shtresë të papërshkueshme nga uji të vlerësuar me IP67 dhe mund të përballojë zhytjen në ujë në një thellësi prej 1 m për deri në 30 minuta. Sonda ka një vlerësim IP68 për zhytje të vazhdueshme në ujë.

 Sonda dixhitale Quick Connect

 - Sonda HI7698194 përmban një lidhës DIN të Quick Connect që bën një lidhje të papërshkueshme nga uji me njehsorin.

Sensorë të koduar me ngjyra, të zëvendësueshëm në terren

 - Zëvendësimi i sensorit është i shpejtë dhe i lehtë me lidhës të tipit vidhash të zëvendësueshëm në terren, të cilët janë të koduar me ngjyra për identifikimin e lehtë të portës së sensorit.

Njohja e sensorit automatik

 - Sonda dhe njehsori njohin automatikisht sensorët që janë të lidhur. Çdo portë që nuk përdoret në sondë nuk do të shfaqë parametrin ose nuk do të jetë i konfigurueshëm.

 Kompensimi automatik i temperatures

 - Sensori i integruar i temperaturës lejon kompensimin automatik të temperaturës së pH, përçueshmërisë dhe matjeve të oksigjenit të tretur.

Kompensimi automatik i presionit barometric

 - Matësi përmban një barometër të integruar me njësi të zgjedhur nga përdoruesi për kompensimin e presionit të oksigjenit të tretur.

Kalibrimi standard ose i shpejtë

- Kalibrimi i shpejtë siguron një kalibrim të shpejtë, me një pikë për pH, përçueshmëri dhe oksigjen të tretur. Opsionet standarde të kalibrimit të pH janë të disponueshme për kalibrimin deri në tre pika nga një përzgjedhje e pesë buferëve standardë dhe një tampon me porosi.Kalibrimi i përçueshmërisë është një pikë e vetme nga gjashtë përzgjedhje standarde ose një standard me porosi. Kalibrimi i oksigjenit të tretur është deri në dy pika standarde ose një pikë të vetme me porosi.

Të dhënat GLP

- HI98194 përfshin një veçori GLP që lejon përdoruesit të shikojnë të dhënat e kalibrimit dhe informacione me prekjen e një tasti. Të dhënat e kalibrimit përfshijnë datën, kohën, buferat/standardet e përdorura për kalibrimin.

Regjistrimi i të dhënave

- HI98194 i lejon përdoruesit të ruajnë deri në 45,000 mostra të vazhdueshme ose log-on-demand me intervale regjistrimi nga një sekondë deri në tre orë.

 Tastiera intuitive

 - Tastiera e montuar prej gome ka çelësa të dedikuar për energji, dritën e prapme, shigjeta lart/poshtë, ndihmë dhe karaktere alfanumerike. Matësi përmban gjithashtu dy çelësa virtualë që lundrojnë përdoruesin përmes konfigurimit të çdo parametri, konfigurimit të njehsorit dhe regjistrimit të të dhënave. Ndërfaqja është intuitive për nivelin e përvojës së çdo përdoruesi.

 Çelësi i përkushtuar i ndihmës

- Ndihma kontekstuale është gjithmonë e disponueshme përmes një çelësi të dedikuar "HELP". Mesazhet dhe udhëzimet janë të disponueshme në ekran për të udhëzuar shpejt përdoruesit përmes konfigurimit dhe kalibrimit. Informacioni i ndihmës i shfaqur është në lidhje me cilësimin/opsionin që po shikohet.

Lidhshmëria me PC

 - Të dhënat e regjistruara mund të transferohen në një kompjuter të pajtueshëm me Ëindoë me kabllon mikro USB të përfshirë HI920015 dhe softuerin HI9298194.

Jetëgjatësia e gjatë e baterisë

 - Ekrani i njehsorit ka një tregues të ikonës së baterisë për të treguar baterinë e mbetur. Matësi përdor katër bateri AA 1.5V që ofrojnë deri në 360 orë jetëgjatësi të baterisë.

CILËSI TË SHFAQURA NË EKRAN:

 

Ekrani i konfigurimit

 Ekrani ynë i gjerë i konfigurimit përmban një mori opsionesh të konfigurueshme si ora, data, njësitë e temperaturës dhe gjuha për opsionet e ndihmës dhe udhëzuesit.

 

Kalibrimi i shpejtë

Veçoria e kalibrimit të shpejtë lejon kalibrimin e një pike të vetme për pH, përçueshmërinë dhe oksigjenin e tretur, të gjitha në disa hapa të thjeshtë.

 

HI7698194-0 Sensori i pH me lidhje qeramike të dyfishtë

 

HI7698194-1 pH dhe sensor ORP me kunja platini

HI7698194-3 Sensori i përçueshmërisë prej çeliku inox me katër unaza

HI7698194-2 Sensori galvanik i oksigjenit të tretur

 

 

Valixhja së bashku me instrumentin

Matësi, sonda dhe të gjithë aksesorët HI98194 vijnë në një valixhe mbajtëse të fortë, e krijuar për të siguruar vite përdorimi. Ndarja e brendshme e kutisë mbajtëse është termoformuar për të mbajtur dhe mbrojtur në mënyrë të sigurt të gjithë komponentët.

 

Specifikime

Specifikime

Detaje

sku

HI98194

pH Range

0.00 në 14.00 pH

pH Rezolucion

0.01 pH

pH Saktësia (@25°C/77°F)

± 0.02 pH

pH Kalibrimi

automatike një, dy ose tre pika me njohje automatike të pesë buferave standarde (pH 4.01, 6.86, 7.01, 9.18, 10.01) ose një tampon të personalizuar

mV Range

± 600.0 mV

mV Rezolucion

0.1 mV

mV Saktësia

± 0.5 mV

ORP Range

± 2000.0 mV

ORP Rezolucioni

0.1 mV

ORP Saktësia (@25°C/77°F)

± 1.0 mV

ORP Kalibrimi

automatike në një pikë  (mV relativ)

Temperatura Range

-5.00  në 55.00 °C; 23.00 në 131.00 °F; 268.15 në 328.15 K

Temperatura Rezolucion

0.01 °C; 0.01 °F; 0.01 K

Temperatura Saktësia(@25°C/77°F)

± 0.15 °C; ± 0.27 °F; ±0.15 K

Temperatura Kalibrimi

automatike në një pikë

EC Range

0 në 200 mS/cm

EC Rezolucion

Manual: 1 µS/cm; 0,001 mS/cm; 0,01 mS/cm; 0,1 mS/cm; 1 mS/cm Automatik: 1 µS/cm nga 0 në 9999 µS/cm; 0,01 mS/cm nga 10,00 në 99,99 mS/cm; 0,1 mS/cm nga 100,0 në 400,0 mS/cm Automatik (mS/cm): 0,001 mS/cm nga 0,000 në 9,999 mS/cm; 0,01 mS/cm nga 10,00 në 99,99 mS/cm; 0,1 mS/cm nga 100,0 në 400,0 mS/cm

EC Saktësia (@25°C/77°F)

±1 % e leximit ose ±1 µS/cm cilado qoftë më e madhe

EC Kalibrimi

pikë e vetme automatike, me gjashtë zgjidhje standarde (84 µS/cm, 1413 µS/cm, 5,00 mS/cm, 12,88 mS/cm, 80,0 mS/cm, 111,8 mS/cm) ose pikë  e vecantë

TDS Range

0 deri në 400000 ppm (mg/L); (vlera maksimale varet nga faktori TDS

TDS Rezolucion

Manual: 1 ppm (mg/L); 0,001 ppt (g/L); 0,01 ppt (g/L); 0,1 ppt (g/L); 1 ppt (g/L) Automatike: 1 ppm (mg/L) nga 0 në 9999 ppm (mg/L); 0,01 ppt (g/L) nga 10,00 në 99,99 ppt (g/L); 0,1 ppt (g/L) nga 100,0 në 400,0 ppt (g/L); Ppt automatike (g/L): 0,001 ppt (g/L) nga 0,000 në 9,999 ppt (g/L); 0,01 ppt (g/L) nga 10,00 në 99,99 ppt (g/L); 0,1 ppt (g/L) nga 100,0 në 400,0 ppt (g/L)

TDS Saktësia (@25°C/77°F)

±1 % e leximit ose ±1 ppm (mg/L) cilado qoftë më e madhe

TDS Kalibrimi

bazuar në përçueshmërinë ose kalibrimin e kripës

Do Range

0.0 në 500.0 %; 0.00 në 50.00 ppm (mg/L)

DO Rezolucion

0.1 %; 0.01 ppm (mg/L)

DO Saktësia (@25°C/77°F)

0,0 deri në 300,0 %: ± 1,5 % e leximit ose ± 1,0 % cilado qoftë më e madhe; 300,0 deri në 500,0 %: ± 3 % e leximit 0,00 deri në 30,00 ppm (mg/L): ± 1,5 % e leximit ose ±0,10 ppm (mg/L) cilado qoftë më e madhe; 30,00 ppm (mg/L) deri në 50,00 ppm (mg/L): ± 3 % e leximit

DO Kalibrimi

automatike një ose dy pikë në 0 dhe 100% ose një pikë të vecantë

Rezistenca Range

0 në 999999 Ω·cm; 0 në 1000.0 kΩ·cm; 0 në 1.0000 MΩ·cm

Rezistenca Rezolucion

Në varësi të leximit të rezistencës

Saktësia e rezistencës (@25°C/77°F)

Bazuar në përçueshmërinë ose kalibrimin e kripës

Kriptësia Range

0.00 në 70.00 PSU

Kriptësia Rezolucion

0.01 PSU

Kriptësia Saktësia (@25°C/77°F)

±2% e leximit ose ±0.01 PSU cilado qoftë më e madhe

Kalibrimi I kriptësisë

bazuar në kalibrimin e përçueshmërisë

Kompensimi I temperaturës

Automatik nga -5 në 55 °C (23 në 131 °F)

Lidhja

USB në PC me softuerin HI9298194 Hanna të instaluar

GLP

Po

Furnizimi me energji elektrike

1.5V AA bateri (4)

Konsumi i energjisë

afërsisht 360 orë përdorim të vazhdueshëm pa dritë prapa (50 orë me dritë prapa)

Mjedisi

0 në 50°C (32 në 122°F); RH 100% (IP67)

Dimensione

185 x 93 x 35.2 mm (7.3 x 3.6 x 1.4”)

Pesha

400 g (14.2 oz.)

Informacion*

HI98194 vjen së bashku me sondën HI7698194, sensorin HI7698194-1 pH/ORP, sensorin HI7698194-3 EC, sensorin HI7698194-2 DO, HI 76981942 kit për mirëmbajtjen e sondës (HI 7042S tretësirë elektrolite DO, DO membrane cap, O-rings për sensorët, shiringë me graso për të lubrifikuar O-rings), softuer kompjuterik HI9298194 Hanna, kabllo mikro USB HI920015, bateri 1.5V AA (4), manual udhëzimi, udhëzues për fillimin e shpejtë, certifikatë cilësie, valixhen mbajtëse.

Sondat e rekomanduara

HI7698194 probe, HI7698194-1 pH/ORP sensor, HI7698194-3 EC sensor, HI7698194-2 DO sensor

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara