SKU
HI726

Testues për nikelin- HI726

67,00 € 7.370,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 67,00 EUR (7.370,00 Lekë)

In stock

Hana Checker® qëndron si një zgjidhje perfekte midis kiteve të thjeshta dhe instrumenteve profesional. Kitet kimike  nuk janë shumë të sakta dhe vetëm japin 5 deri 10 pika rezolucioni ndërsa instrumentimi profesional mund të kushtojë qindra dollarë dhe mund të duan gjatë  për tu kalibruar dhe mirëmbajtur. Checker® është i saktë dhe i përballueshëm.

Hanna Nickel High Range Checker përdor një LED me gjatësi vale fikse dhe fotodetektor  silikoni për të siguruar saktësinë e instrumentimit profesional me çmimin e përballueshëm të një kit-i provë kimike.®

Detaje

Hi726 Checker®HC (Handheld Colorimeter) është një mënyrë e thjeshtë, e saktë dhe me kosto efektive për të matur nikelin. Projektuar si një alternativa më e saktë ndaj kiteve kimike të testimit, HI726 jep rezultate të shpejta dhe të sakta në katër hapa të lehtë:

Veçoritë:

·       Më i lehtë për t'u përdorur dhe më i saktë se kitet e testimit kimik

  • Dedikuar një parametri të vetëm
  • Madhësi e vogël, lehtësi e madhe
  • Ideale për: Cilësinë  e ujit, mjedisin, industrinë

 

Specifikimet

 

Alkaliniteti range

0.00 deri 7.00 g/L

Rezolucioni

0.1 g/L

Saktësia

±0.10 g/L ±5% e leximit

Metoda

përshtatja e metodës fotometrike

Lloji i baterisë

1.5V AAA / 10.000 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri 122°F); RH max 95% jo kondensues

Auto-off

pas 10 minutave mospërdorim

Burimi i dritës photometer/Colorimeter

LED @ 575 nm

Detektor i dritës fotometër/ngjyrues

fotocell silikoni

Dimensionet

86.0 x 61.0 x 37.5 mm (3.4 x 2.4 x 1.5")

Pesha

64 g (2.3 oz)

Informacion**

HI726 Checker® vjen së bashku me (2) cuvettes me kapak, Nickel HR kit starter për 6 teste (6 paketa pluhur reagent), bateri, udhëzime dhe udhëzues të shpejtë të fillimit.

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara