SKU
HI4013-01

Nitrate ISE 0.1M Standard - HI4013-01

95,00 € 10.450,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 95,00 EUR (10.450,00 Lekë)

In stock

HI4013-01 është një shishe 500 ml me zgjidhje standarde nitrat 0.1M me cilësi premium. Standardet Hanna ISE kanë numrin e lotit dhe datën e skadencës të shënuar qartë në etiketë. Shishet janë të izoluara nga ajri me një vulë të papërshtatshme për të siguruar cilësinë e zgjidhjes standarde. Linja e standardeve të Hanna është formuluar posaçërisht për të skaduar 5 vjet nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.

  • Standardi i nitratit 0.1 M
  • Shishe e ajrosur me vulë të papërshtatshme
  • Numri i lot dhe data e skadencës të shtypura në çdo etiketë
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara