SKU
HI4013-02

Nitrate ISE 100 ppm Standard - HI4013-02

95,00 € 10.450,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 95,00 EUR (10.450,00 Lekë)

In stock

HI4013-02 është një shishe 500 ml me zgjidhje standarde të nitratit 100 ppm (mg/L) me cilësi premium (si NO3-N). Standardet Hanna ISE kanë numrin e lotit dhe datën e skadencës të shënuar qartë në etiketë. Shishet janë të izoluara nga ajri me një vulë të papërshtatshme për të siguruar cilësinë e zgjidhjes standarde. Linja e standardeve të Hanna është formuluar posaçërisht për të skaduar 5 vjet nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.

  • Standardi i nitrateve 100 ppm (mg/L).
  • Shishe e ajrosur me vulë të papërshtatshme
  • Numri i lot dhe data e skadencës të shtypura në çdo etiketë

HI4013-02 është një solucion standard nitrat 100 ppm (mg/L) (si NO3-N) i përdorur për të kalibruar elektrodën selektive të joneve të kombinuara të membranës së lëngshme të nitratit (ISE). Solucionet standarde Hanna ISE prodhohen me kimikate me pastërti të lartë dhe shishet në objektin tonë më të avancuar. ISE-të kërkojnë kalibrim për lexime të sakta gjatë kryerjes së teknikave të matjes siç janë matja direkte dhe metodat në rritje. Rekomandohet kalibrimi deri në dy pika për saktësi të shtuar. Enë qelqi volumetrike mund të përdoren për të bërë hollime të solucioneve standarde për të kufizuar përqendrimin e pritur të kampionit që do të matet. Standardet e kalibrimit ISE dhe tretësirat e mostrës duhet të kenë gjithmonë të njëjtën forcë jonike; Vëllimi i saktë i rregulluesit të forcës jonike (ISA) duhet t'i shtohet të gjitha standardeve dhe mostrave përpara matjes.

Shishe e ajrosur me vulë të papërshtatshme

  • Siguron cilësi dhe freski të zgjidhjes

Çdo shishe e shënuar me numrin e lotit dhe datën e skadencës

  • Zgjidhjet standarde Hanna ISE janë të formuluara posaçërisht për të pasur një skadencë prej 5 vjetësh nga prodhimi për një shishe të pahapur
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara