SKU
HI97728

Fotometër portativ për përcaktimin e nitrateve - HI97728

343,00 € 37.730,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 343,00 EUR (37.730,00 Lekë)

In stock

Fotometri për përcaktimin e nitrateve HI97728 kombinon saktësinë dhe lehtësinë e përdorimit në një dizajn të thjeshtë e të lëvizshëm. Sistemi i avancuar optik siguron saktësi të cilësisë laboratorike ndërsa dizajni i tij miqësor për përdoruesit është i lehtë për çdo përdorues duke e bërë atë fotometrin e përsosur për nevojat tuaja të testimit të cilësisë së ujit. Matësi HI97728 mat përmbajtjen e nitrateve në mostrat e ujit në rangun 0,0 deri në 30,0 mg/L (ppm) si NO 3 -

 • Nuk nevojitet parangrohje përpara se të bëni matje.
 • Modaliteti tutorial për udhëzime të thjeshta hap pas hapi.
 • CALCheck TM për verifikimin e performancës.

 

Karakteristikat më të mira për testim më të mirë

Lëreni fotometrin tuaj t'ju udhëheqë përmes konfigurimit, kalibrimit dhe testimit me animacione në ekran, në mënyrë që të dini gjithmonë hapin tjetër. Thjesht përdorni "Modalitetin Tutorial" në çdo fazë të procesit të konfigurimit ose matjes me çelësin e dedikuar të ndihmës.

Funksioni i fikjes automatike zgjat jetën e baterisë për qetësi dhe kursen energjinë nëse njehsori lihet aksidentalisht i ndezur.

Kur niveli i baterisë është nën 10%, një simbol paralajmërues do të pulsojë për të treguar gjendjen e ulët të baterisë. Kur fuqia e ulët e baterisë mund të ndikojë në rezultatet tuaja, njehsori do të fiket për të shmangur leximet e gabuara të shkaktuara nga niveli i ulët i baterisë.

 

Regjistrimi i të dhënave

Keni humbur një matje? Nuk ka nevojë të shqetësoheni sepse fotometri juaj do të regjistrojë automatikisht 50 matjet e fundit. Rezultatet mund të shihen në çast duke përdorur menunë e rikthimit të matjeve.

 

CAL Check  Vlerësimi

Veçoria ekskluzive CAL Check  e Hanna-s ofron një mënyrë të drejtpërdrejtë dhe pa stres për të siguruar që fotometri juaj të funksionojë siç duhet. Thjesht futni standardet e certifikuara CAL Check  dhe lëreni njehsorin tuaj t'ju udhëheqë. Nëse fotometri juaj është jashtë specifikimeve për ndonjë arsye, thjesht kalibroni sipas standardit tuaj.

 

 

Sistemi i avancuar optik

Një diodë që lëshon dritë (LED) siguron më shumë dritë duke përdorur më pak energji dhe një filtër interference me brez të ngushtë rezulton në lexime më të sakta dhe të përsëritshme.

 

Stuktura

Projektuar për të përballuar goditjet dhe rëniet trupi i ri IP67 siguron performancë të lartë në çdo mjedis. Optika e brendshme është e mbrojtur nga pluhuri, papastërtia dhe uji. Përveç kësaj, noton, në rast se aparati bie në ujë. Ky fotometër përdor një sistem ekskluziv të mbylljes për të siguruar që kuvetat të vendosen në mbajtëse në të njëjtin pozicion për lexime të sakta çdo herë.

 

Dizajn portativ

I krijuar për të qendruar rehat në dorën tuaj për testim në lëvizje ose për t'u vendosur në një tavolinë. Një ekran LCD me ndriçim të pasëm ofron lexime me një shikim nga çdo kënd, ditën apo natën. Bateritë AA të furnizuara zgjasin  për më shumë se 800 matje. 

Ne besojmë se blerja e një matësi duhet të jetë e thjeshtë. Fotometri juaj HI97728 ka shumë nga aksesorët e nevojshëm për matje të suksesshme.

Çdo HI97710 furnizohet me:

 • Kuvetë (2 copë.)
 • Kapak plastik (2 copë.)
 • Bateritë alkaline: 1.5V AA (3 copë.)
 • Manuali i udhëzimeve
 • Certifikata e cilësisë së njehsorit

 

 

Përmirësojeni  kompletin e fotometrit për nitratin (përfshin standardet CAL Check TM ) me opsionin më ekonomik për testim.

Çdo HI97728C furnizohet me:

 • Kuvetë (2 copë.)
 • Kapak plastik (2 copë.)
 • A ZERO ‑ CAL Check TM Cuvette A
 • HI97728B‑ CAL Kontrollo TM Cuvette B për nitrate
 • Pëlhurë për fshirjen e kuvetave
 • Gërshërë
 • Bateritë alkaline: 1.5V AA (3 copë.)
 • Manuali i udhëzimeve
 • Certifikata e cilësisë së njehsorit
 • Certifikata standarde CAL Check TM

 

Specifikimet

 

Specifikime

Detaje

sku

HI97728

Intervali i nitrateve

0,0 deri në 30,0 mg/L

Rezolucioni i nitrateve

0.1 mg/L

Saktësia e nitratit

±0,5 mg/L ±10% e leximit në 25 °C

Metoda e nitratit

Përshtatja e metodës së reduktimit të kadmiumit

Burimi dritës

diodë që lëshon dritë

Detektor i dritës

fotocelë silikoni

Gjerësia e filtrit të interferencës

8 nm

Saktësia e gjatësisë së valës së filtrit të interferencës

±1,0 nm

Regjistrimi

50 lexime (regjistrimi automatik)

Bateritë

Alkaline 1,5 V AA (3 copë)

Jetëgjatësia e baterisë

> 800 matje (pa dritë prapa)

Fikja automatike

Pas 15 minutash pasiviteti (30 minuta para një matjeje READ)

Mjedisi

0 deri në 50 °C (32 deri në 122 °F); 0 deri në 100% RH

Dimensionet

142,5 x 102,5 x 50,5 mm (5,6 x 4,0 x 2,0")

Pesha

380 g (13,4 oz.)

 

 

 

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara