SKU
HI708

Kontrollues® për Nitritet (Range i lartë) HC - HI708

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Kontrolluesi® me range të lartë për Nitritet i Hanna mbush hendekun midis kompleteve të thjeshta të testimit kimik dhe instrumenteve profesionale. Kompletet e provës kimike kanë saktësi dhe rezolucion të kufizuar pasi ato mbështeten në syrin e njeriut për të dalluar ndryshimet në ngjyra. Instrumentet profesionale përfshijnë një burim drite të tillë si një llambë LED ose tungsten me një filtër dhe një detektor me sensor dritë për të përcaktuar me saktësi thithjen dhe përqendrimin e joneve. Instrumentet profesionale ofrojnë rezolucion dhe saktësi më të madhe, por mund të kushtojnë qindra dollarë. Kontrolluesi® me range të lartë për Nitritet i Hanna përdor një LED me gjatësi vale fikse dhe detektor fotografish silikoni për të ofruar saktësinë e instrumenteve profesionale me çmimin e përballueshëm të një komplete testimi kimik.

Detajet

HI708 Checker® HC (Ngjyrëmetër dore) ofron një mënyrë të thjeshtë, të saktë dhe me kosto efektive për të matur nitritin. Si pjesë e ndërmjetme e ciklit të azotit, nitritet janë të pranishme në një sërë burimesh, nga uji i pijshëm deri te uji industrial. Për shkak të efekteve të dëmshme për mjedisin dhe jetën ujore, nivelet e nitriteve duhet të monitorohen nga afër. I projektuar si një alternativë më e saktë ndaj kompleteve të testimit kimik, HI708 ofron rezultate të shpejta dhe të sakta në katër hapa të thjeshtë:

 

 

 

Specifikime

Nitriti

 

Gama

0 deri në 150 ppm

Rezolucioni

1 ppm

Saktësia

±3 ppm ±5% e leximit

Metoda

përshtatja e metodës së sulfatit të hekurit

Specifikime Shtesë

 

Lloji i Baterisë

1.5V AAA / 10,000 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F); RH max 95% jo kondensuese

Fikja automatike

pas dhjetë minutash mospërdorim

Burimi i dritës me fotometër/kolorimetër

LED @ 525 nm

Detektor i dritës me fotometër/kolorimetër

fotocelë silikoni

Dimensionet

86,0 x 61,0 x 37,5 mm (3,4 x 2,4 x 1,5”)

Pesha

64 g (2,3 oz.)

Informacioni i porositjes

HI708 Checker® furnizohet me (2) kuveta mostrash me kapak, çantë fillestare të reagentëve nitrit HR për 6 teste (6 pako reagentësh pluhur), bateri, udhëzime dhe udhëzues për fillimin e shpejtë

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara