SKU
HI707

Testues për nitritet Checker® (Low Range) HC - HI707

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Hanna Nitrite Low Range Checker ®plotëson të gjitha kushtet për të kryer matje si një instrumentet profesional. Kitet e testimeve kimike kanë saktësi dhe rezolucion të kufizuar pasi ato mbështeten në syrin e njeriut për të dalluar ndryshimet në ngjyra. Instrumentet profesionale përfshijnë një burim drite të tillë si një llambë LED ose tungsten me një filtër dhe një detektor me sensor dritë për të përcaktuar me saktësi përqendrimin e joneve. Instrumentet profesionale ofrojnë rezolucion dhe saktësi më të madhe, por mund të kushtojnë qindra dollarë. Hanna Nitrite Low Range Checker ® përdor  një LED me gjatësi vale fikse dhe detektor fotografik silikoni për të siguruar saktësinë e instrumenteve profesionale me një çmim të përballueshëm sa të një kiti testimi kimik.

HI707 Checker ® ​​HC (Kolorimetër dore) ofron një mënyrë të thjeshtë, të saktë dhe me kosto efektive për të matur nitritin. Si pjesë e ndërmjetme e ciklit të azotit, nitritet janë të pranishme në një sërë burimesh, nga uji i pijshëm deri te uji industrial. Për shkak të efekteve të dëmshme për mjedisin dhe jetën ujore, nivelet e nitriteve duhet të monitorohen nga afër. I projektuar si një alternativë më e saktë se sa kitet e testimit kimik, HI707 ofron rezultate të shpejta dhe të sakta në katër hapa të thjeshtë.

Karakteristikat:

  • Më e lehtë për t'u përdorur dhe më e saktë se kitet kimike
  • I dedikuar ndaj një parametri të vetëm
  • Madhësi e vogël, komoditet i madh
  • Ideale për: Cilësinë e Ujit, Mjedisin, Arsimin, Akuakulturën, Kazanët e Zierjes dhe Ftohjes

 

Specifikimet

 

Alkaliniteti, Intervali i ujit të ujit

0 deri në 600 ppb NO2-N

Rezolucioni

1 ppb

Saktësia

±20 ppb ±5% e leximit

Metoda

përshtatja e metodës së diazotizimit EPA 354.1 

Lloji i Baterisë

1.5V AAA / 10,000 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F); RH max 95%

Fikja automatike

pas dhjetë minutash mospërdorim

Burimi i dritës me fotometër/kolorimetër

LED @ 470 nm

Detektor i dritës me fotometër/kolorimetër

fotocelë silikoni

Dimensionet

86,0 x 61,0 x 37,5 mm (3,4 x 2,4 x 1,5”)

Pesha

64 g (2,3 oz)

Informacion*

HI707 Checker® furnizohet me (2) kuveta mostrash me kapak, reagentit nitrit LR përn6 teste (6 pako reagentësh pluhur), bateri dhe manual udhëzues për fillimin e shpejtë.

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara