SKU
HI98198

Matësi optik i oksigjenit të tretur HI98198

1 700,00 € 187.000,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 1.700,00 EUR (187.000,00 Lekë)

In stock

Matësi optik i oksigjenit të tretur HI98198 realizon matjen e përqendrimit të oksigjenit të tretur. Perfekt për matje në terren ose në laborator. Sonda Quick Connect nuk kërkon membrana, lëngje mbushëse ose kohë ngrohjeje. Matësi juaj vjen i kompletuar në një këllëf të fortë dhe të personalizuar për transport të lehtë.

  • Teknologjia optike DO është shpejtë dhe e qëndrueshme për t’u lexuar dhe në mjedise të vështira
  • Sonda digjitale me teknologjinë Smart cap eleminon membranat dhe lëngjet shtesë duke ulur kostot
  • Vlerësimi sipas IP67 e bën këtë matës portativ ideal për përdorim në terren

dissolved-oxygen-meter-angle-hi98198

 

HI98198 mat nivelet e oksigjenit të tretur në ujë duke përdorur teknologjinë e përmirësuar optike të oksigjenit të tretur për të siguruar nivele të larta saktësie. Me metodat dhe llogaritjet e integruara për matjen e Kërkesës Biologjike të Oksigjenit (BOD), Shkalla e Marrjes së Oksigjenit (OUR) dhe Norma specifike e Marrjes së Oksigjenit (SOUR), nuk ka nevojë për konvertime manuale.

Rritja e gjurmueshmërisë

Sigurohuni që të dhënat tuaja mund të besohen me të dhënat GLP. Këto të dhëna përfshijnë datën, kohën, presionin, vlerën e kalibruar, temperaturën dhe vlerën e kripëshmerise në kalibrimin e fundit.

Regjistrimi i gjithanshëm i të dhënave

Funksioni log-on-demand i HI98198 ju lejon të ruani deri në 4000 lexime. Butoni AutoEnd mund të përdoret gjatë matjes për të mbajtur automatikisht leximin e parë të qëndrueshëm në ekran.

Përqendrohuni në atë që ka rëndësi

Kur vendosni një kapak të ri, matësi juaj do ta zbuloj dhe instaloj atë. Do t'ju kujtoj kur kapaku juaj duhet të zëvendësohet nëse është dëmtuar ose mungon.

 

dissolved-oxygen-meter-connection-hi98198

 

Universal për përdorim në terren

Një matës i papërshkueshëm nga uji i vlerësuar me IP67 do të thotë që moti i keq, spërkatjet dhe pluhuri nuk do t'ju pengojnë të bëni matje të rëndësishme. HI98198 është ndërtuar për të përballuar zhytjen në ujë prej 1 m deri në 30 minuta. Një veçori e madhe e ekranit dhe e dritës së pasme sigurojnë që të gjitha informacionet tuaja të rëndësishme të jenë lehtësisht të dukshme.

Porta Universale

Porta USB-C integron transferimin pa probleme të të dhënave. Nuk ka nevojë për program, lidhni një USB-C dhe dërgoni të dhënat tuaja në një memorie, kompjuter ose pajisje Android.

Sonda e lidhjes së shpejtë

Pajisja Quick Connect është projektuar për instalim të shpejtë dhe të lehtë të sondës DO. Një lidhje  pa fije e bën të thjeshtë montimin dhe heqjen e sondës.

rugged-optical-do-probe-hi764113

 

Një sondë optike DO HI76113 është e përshtatshme për matje në ujra të freskët dhe të kripur.

Fortësia e strukturës

Një strukturë e fortë ABS dhe një mbrojtëse prej celiku sigurojne qendrueshmeri kur matjet kryhen në terrene të vështira. Me një vlerësim IP68 kjo sondë është e mbrojtur nga uji dhe pluhurat.

Performanca

Kapaku largon flluskat që mund të krijohen në sipërfaqe duke siguruar një kohë të shpejt për matje.

Fleksibiliteti

Meqënëse sonda nuk ka nevojë për membranë dhe elektrolitë shtesë, ju mund të përdorni menjëherë pa asnjë hap tjerë shtesë.

portable-do-meter-cap-view-hi98198

Teknologjia e kapakeve inteligjente

Njohja automatike e kapakut

Smart Cups të Hannës përmbajnë një lexues RFID që është në gjendje të ruaj të dhëna të rëndësishme duke përfshirë datën e prodhimit dhe datën e përdorimit për herë të parë.

Jetëgjatësia

Smart Cups jetojnë një vit nga përdorimi për herë të parë. Matësi juaj automatikisht do të numëroj mbrapsht nga përdorimi për herë të parë dhe do t’ju kujtoj kur të kenë skaduar me një mesazh në ekran.

Këshillë

Një çelës në anën e djathë siguron që kapaku juaj inteligjent të jetë i ndezur saktë çdo herë. 

dissolved-oxygen-case-hi98198

Ne besojmë se blerja e një matësi duhet të jetë e thjeshtë. Matësi jonë optik është gjithçka që ju duhet për të kryer një testim të saktë.

Kalibrimi

Kur kryeni një kalibrim për përcaktimin e DO është e rëndësishme të përdoren standardet e sakta. HI7040L është një komponim që përmban një tretësi me përqendrim zero të oksigjenit dhe është e dizejuar që kalibrimi të kryhet shpejt.

Aksesorët

Prania e aksesorëve i kthen matjet në një proces më të shpejt. Ena e kalibrimit dhe gotat e përfshira në aparat përshtaten mirë në qelizën e tyre në kuti dhe një kabllo USB ju lejon të transferoni të dhënat tuaja me lehtësi.

Paketa e plotë

Matësi, sonda dhe aksesorët tuaj janë të paketuara të gjitha në një kuti mbajtëse të fortë për t’u siguruar që keni gjithçka që ju nevojitet për testimin në terren.

 

Specifikimet:

sku

HI98198

 
Temperatura, intervali

-5.0 në 50.0 °C (23 në 122 °F)

 

Temperatura, rezolucioni

0.1 °C (0.1 °F)

 

Temperature Saktësia (@25°C/77°F)

±0.3 °C (±0.4 °F)

 

Do Intervali

0.00 në 50.00 mg/L / 0.0 në 500.0% mbingopje

 

DO Saktësia (@25°C/77°F)

1.5% e të lexuarit  ± 0.01mg/L për 0.00-20.00mg/L, 5% e të lexuarit për 20.00-50.00mg/L, 1.5% e të lexuarit ±0.1% për 00-200.0% 5% e të lexuarit për 200.0-500.0%

 

Presioni Barometrik, intervali

420 në 850 mmHg

 

Presioni Barometrik, rezolucioni

1 mmHg

 

Barometrik, saktësia

±3 mmHg deri ±15% për kalibrim

 
Presioni Barometrik, kompensimi Një pikë e vetme kudo brenda intervalit  

Kompensimi i kripshmërisë

Automatike  0 në 70 PSU (vendosja manuale)

 

Kompensimi i nivelit

Automatike nga 420 në 850 mmHg

 
Kompensimi i temperaturës

Automatike nga -5.0 në 50.0 °C (23.0 to 122.0 °F)

 

Kalibrimi

Një ose dy pika automatike për kalibrimin 100% (8.26 mg/L) dhe 0% (0 mg/L).

Manual në një pikë duke përdorur një vlerë të vendosur nga përdoruesi deri në % e  ngopjes.

 

Log Feature

Rregjistron deri në 4000 matje  

Lidhja

USB-C

 

GLP

Po-përfshin 5 kalibrimet e fundit

 

Bateritë

1.5V AA bateri (4 pcs.) approx.  
Konsumimi energjisë 200 orë pa përdorur dritën (50 orë me dritë)  
Mjedisi

0 në 50 °C (32 to 122 °F) max. RH 100%

 

Dimensioni

185 x 93 x 35.2 mm (7.3 x 3.6 x 1.4”)

 
Pesha

(me bateritë) 450 g (15.9 oz)

 

Informacion*

Çdo matës shoqërohet me:

Sondë optike DO HI764113 me sensor të integruar të temperaturës, mburojë mbrojtëse dhe kabllo 4 m (13'4), HI764113-1, Smart Cap™ me unazë, HI7040 Solucion Oksigjen Zero Bikomponent, enë kalibruese/ruajtje, 10 gota plastike mL (2 copë), 1 shiringë me xhel silikoni, 1 leckë për lente, bateri AA 1,5 V (4 copë), manual udhëzimi, Certifikatë e cilësisë së matësit, Çertifikatë e cilësisë së sondës, Çertifikatë e cilësisë së kapakut, kabllo USB e tipit A në C .

 
Garancia

2 vite

 
Sonda e rekomanduar

HI764113

 
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara