SKU
BL7917-2

Kontrolluesi dhe Pompa për ORP - BL7917-2

In stock

BL7917 kombinon një kontrollues ORP me një pompë dozuese kimike në mënyrë që të ruajë pikën e dëshiruar të vendosjes në proces.

  • Dy instrumente të avancuara në një njësi kompakte.
  • Instalim i përshtatshëm me të gjithë kontrolluesit në panelin e përparmë.
  • Përdoret gjerësisht në trajtimin e ujërave të zeza, trajtimin e ujit dhe pishinat.

Instalim i lehtë

I projektuar me vrima montimi të ndërtuara në një bazë të fortë, BL7917 është i thjeshtë për t'u instaluar. Të gjitha pjesët dhe montimet e pompës janë të vendosura në mënyrë të përshtatshme në pjesën e përparme të njësisë.

Strukturë e fortë

BL7917 është e vendosur në një këllëf të fortë polipropileni të përforcuar me fibra IP55 për ta mbrojtur nga derdhjet dhe spërkatjet e rrezikshme. Materialet PVDF, FPM/FKM dhe PTFE përdoren për të gjitha pjesët që bien në kontakt me lëngun për t'i rezistuar korrozionit të shkaktuar nga kimikatet.

Veprim i thjeshtë i pompës

Një solenoid me zhvendosje pozitive me pak pjesë lëvizëse e bën BL7917 më të besueshëm se pompat me motor, pasi nuk ka pjesë rrotulluese, ingranazhe ose kamera; duke reduktuar në mënyrë drastike çdo mundësi për dështim mekanik.

Dozimi proporcional

Një kontrollues proporcional ngadalëson shkallën e goditjes ndërsa vlera e matur i afrohet pikave të përcaktuara të përzgjedhura nga përdoruesi, duke shmangur mbidozimin e kimikateve. Kjo veçori e bën dozimin e pompës më të saktë, kursen kimikate dhe eliminon korrigjimet e panevojshme dhe të kushtueshme në procesin tuaj, veçanërisht me kimikatet që veprojnë ngadalë.

Dalja e Regjistruesit e izoluar

Për të përmirësuar zgjidhjen e problemeve dhe aftësinë për të regjistruar të dhëna gjatë monitorimit, thjesht bashkëngjitni një pajisje regjistrimi në kontaktet e daljes së instrumentit 4 deri në 20 mA, të vendosura në mënyrë të përshtatshme në panelin e përparmë, për të marrë një kopje të rezultateve sipas kërkesës.

Kontaktet e dozimit ndihmës

Lejon përdoruesin të bashkojë një pompë mbushëse që aktivizohet vetëm kur pompa është duke dozuar.

Specifikimet

ORP   

 

Intervali 

-999 në +999 mV 

Rezolucioni 

1 mV 

Saktësia 

±5 mV 

Devijimi tipik i EMC

±6 mV 

Dozimi

Proporcional, acidit ose bazik, i përzgjedhur nga përdoruesi

Kalibrimi

manual, 1 pikë

Kontakti i dozimit 

I izoluar, 2A, Maks. 240V, 1 000 000 goditje

Kontakti i alarmit

I izoluar, 2A, Maks. 240V, 1 000 000 goditje

Kontakti i alarmit

Terminalet mund të konfigurohen si normalisht të hapura ose normalisht të mbyllura (dalja e izoluar Max. 2A, Maks. 240V, ngarkesë rezistente, 1 000 000 goditje). Alarmi aktivizohet nëse pH bie nën pikën e caktuar nga intervali i zgjedhur nga përdoruesi (0,0 deri në 2,0 pH), ose përcjellshmëria tejkalon pikën e caktuar për më shumë se intervali i përzgjedhur nga përdoruesi (0 deri në 2,0 mS/cm) ose për shkak të mbidozimit

Dalja e Regjistruesit

4 në 20 mA (i izoluar) 

Sonda

Çdo elektrodë pH e kombinuar me një lidhës universal BNC dhe sondë potenciometrike me 4 unaza Hanna Conductivity me sensor të integruar të temperaturës dhe lidhës DIN (opsionale)

Terminalet e dozimit

Dy grupe terminalesh të pavarur (115 deri në 240 V, Max.2A, 1,000,000 goditje) aktivizohen sa herë që pH tejkalon pikën e caktuar të pH dhe/ose përcjellshmëria bie nën pikën e caktuar EC

Impedanca e hyrjes

10^¹² Ohm 

Furnizimi me energji elektrike

230 Vac ±15% 50/60 Hz (40 W) 

Mjedisi

0 në 50°C (32 në 122°F);

Dimensionet

221 x 142 x 181 mm (8.7 x 5.6 x 7.1'') 

Pesha

Afërsisht 5 kg (11 lb.) 

Informacion për porosi 

Çdo pompë furnizohet me: valvula shkarkimi dhe thithjeje, tub LDPE, 7 m (23'), kabullin e rrymës dhe manualin e udhëzimeve.

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara