SKU
HI2001

Elektroda ORP për Kontrolluesin dhe Monitoruesin e Procesit - HI2001

214,00 € 23.540,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 214,00 EUR (23.540,00 Lekë)

In stock

HI2001 është një elektrodë ORP për kontrolluesin dhe monitoruesin e procesit me lidhje BNC dhe kabull 3 m që është ndërtuar posaçërisht për aplikime industriale. Kjo elektrodë e qendrueshme është e përbërë nga një trup PVDF me një mëngë mbrojtëse PEI rreth llambës së qelqit për rezistencë ndaj problemeve mekanike. Ky sensor ofron një përgjigje të shpejtë dhe matje ORP me saktësi të lartë për aplikimet industriale.

  • Fijet NPT 1/2" për montim në linjë
  • Kryqëzim PTFE
  • Lidhës universal BNC

Detajet

HI2001 përdor një llambë sferike, trup PVDF dhe kryqëzim PTFE me një elektrolit polimeri.

Majë sferike prej qelqi

Dizajni i majës në formë sferike lejon një zonë të gjerë kontakti me mostrën. Kjo lejon një përgjigje më të shpejtë të elektrodës me një shkallë më të lartë stabiliteti. Llamba mbrohet nga një mëngë PEI që i jep elektrodës rezistencë ndaj stresit mekanik.

Trupi PVDF

Poliviniliden fluori (PVDF) është një plastikë që është rezistente ndaj shumicës së kimikateve dhe tretësve. Ka rezistencë të lartë ndaj gërryerjes, forcë mekanike dhe rezistencë ndaj rrezatimit ultravjollcë dhe bërthamor. PVDF është gjithashtu rezistent ndaj rritjes së kërpudhave.

Kryqëzim PTFE

Ky lloj kryqëzimi përdoret shpesh në elektroda me elektrolitë polimeri. Politetrafluoroetileni poroz (PTFE) është një material hidrofobik që disponohet me porozitete të ndryshme që ndihmon në minimizimin e bllokimit. Për shkak të avantazheve të tij kimike, PTFE përdoret gjerësisht në aplikimet industriale.

Elektroda e referencës me kryqëzim të dyfishtë

Një elektrodë me lidhje të dyfishtë ka një ndarje të brendshme që rrethon telin e referencës. Jonet e argjendit janë të pranishme në elektrolitin e polimerit të ndarjes së brendshme, ku ndodhet teli i referencës Ag/AgCl; elektroliti jashtë kësaj ndarjeje është pa argjend. Dizajni i kryqëzimit të dyfishtë do të thotë që praktikisht asnjë argjend nga elektroda nuk hyn në kampion. Ky dizajn lejon matjen në aplikime ku jonet e argjendit në mostër janë të padëshirueshme ose ka të ngjarë të formohen precipitate argjendi në kryqëzim

Lidhës BNC

HI2001 përdor një lidhës BNC. Ky lloj lidhësi është universal dhe mund të përdoret në çdo matës ORP që ka hyrjen e sondës femërore BNC.

Fije e jashtme

Fije ½" NPT e pjesës së përparme HI2001 lejon instalimin në linjë ndërsa fijet 3/4" në pjesën e pasme (në anën e kabllit) lejojnë montimin në zhytje.

Specifikimet

Sensori

Pt 

Kryqëzimi

dy-fish, PTFE 

Elektroliti

polimer 

Presioni maksimal

6 bar (87 psi) 

Intervali i Temperaturës 

-5 në 80°C (HT)   

Kabulli

3 m (9.8’) 

Gjatësia

86 mm (3.4”) 

Lidhja

BNC 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara