SKU
HI3149B

Elektrodë ORP me CPS™ - HI3149B

350,00 € 38.500,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 350,00 EUR (38.500,00 Lekë)

In stock
HI3149B është një elektrodë ORP me trup qelqi, e rimbushshme, me kryqëzim të hapur me një lidhës BNC. Kjo elektrodë përmban një kryqëzim të dyfishtë, teknologjinë Hanna's Clogging Prevention System (CPS™) dhe një unazë sensori prej platini. E përputhshme me të gjitha solucionet mbushëse të elektrodave, kjo elektrodë është projektuar posaçërisht për titrime jo ujore.
  • Teknologjia e Sistemit të Parandalimit të Mbylljes (CPS™).
  • Unaza me sensor platini
  • Elektroda e rimbushshme

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë elektrodash ORP që janë të dizajnuara për shumë aplikacione të ndryshme. Lloji i materialit të përdorur për kunjat ndijuese, lloji i xhamit të përdorur për materialin e trupit, lloji i kryqëzimit, lloji i  elektrolitit të përdorur janë vetëm disa nga konsideratat e projektimit.

 

HI3149B përdor një unazë platini, trup qelqi, kryqëzim të hapur me teknologjinë CPS dhe është i rimbushme me KCl 3.5M.

 

Specifikimet

 

ORP Intervali

ORP: ±2000 mV

Elektroda referuese

 Ag/AgC

Lloji i kryqëzimit

CPS™

Elektroliti mbushës

3.5M KCl

Presioni Max

0.1 bar

Materiali i trupit

Qelq

Forma e majës

unazë platini

Temperatura e rekomanduar e operimit

-5 në 80°C (23 në 176°F)

Sensor temperature

Po

Përforcues

Jo

Kabulli

koaksial; 1 m (3.3’)

Përdorimi Përdorime të përgjithshme laboratorike, prodhimi i birrës
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara