SKU
HI3619D

Elektrodë ORP me lidhës DIN për përdorim të Përgjithshëm në Laborator - HI3619D

209,00 € 22.990,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 209,00 EUR (22.990,00 Lekë)

In stock

HI3619D është një elektrodë dixhitale ORP me trup qelqi, e rimbushshme, me një kryqëzim të vetëm, me një lidhës DIN. Kjo elektrodë ka një bashkim të vetëm qeramike si pjesë e qelizës së referencës dhe një kunj sensor ORP platini. Kjo konsideratë e dizajnit është ideale për përdorim të përgjithshëm laboratorik.

  • Kunj platini
  • Kryqëzim i vetëm prej qeramike
  • Përdoret me matësat HI98140, HI98150, HI98230, HI98240

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë elektrodash ORP që janë të dizajnuara për shumë aplikime të ndryshme. Lloji i materialit të përdorur për kunjat ndijuese, lloji i xhamit të përdorur për materialin e trupit, lloji i kryqëzimit, lloji i elektrodës referuese dhe elektrolitit të përdorur janë vetëm disa nga konsideratat e projektimit. HI3619D përdor një kunj platini, trup qelqi, bashkim të vetëm qeramike dhe mund të rimbushet me 3,5 M KCl + AgCl.

Platin Sensing Pin

Sensori HI3619D ORP është bërë me platin. Një sensor ORP duhet të jetë kimikisht inert; nuk mund të oksidohet apo reduktohet vetë. Ai gjithashtu duhet të ketë karakteristikat e duhura të sipërfaqes për të nxitur shkëmbimin e shpejtë të elektroneve, një veti e njohur si dendësia e lartë e rrymës së shkëmbimit. Dy metale fisnike kanë provuar se funksionojnë mirë për këtë qëllim: platini i pastër dhe ari i pastër përdoren të dy në ndërtimin e sensorëve ORP. Sensori i platinit shpesh preferohet sepse është mekanikisht më i thjeshtë dhe më i sigurt për t'u prodhuar. Platini mund të ngjitet në xhami dhe ka të njëjtin koeficient termik. Sinjali i sensorit të platinit bartet përmes trupit të elektrodës dhe së bashku me sinjalin e referencës përcillet në njehsorin matës.

 

Trup prej qelqi

Trupi i qelqit është ideal për përdorim laboratorik. Xhami është rezistent ndaj shumë kimikateve të ashpra dhe pastrohet lehtësisht. Trupi i qelqit gjithashtu lejon një transferim të shpejtë të nxehtësisë në elektrolitin e brendshëm të referencës. MV e gjeneruar nga qeliza e referencës varet nga temperatura. Sa më i shpejtë të jetë ekuilibri, aq më i qendrueshëm është potenciali i referencës.

 

Single Ceramic Junction

Kryqëzimi i jashtëm i një elektrode, i njohur gjithashtu si një urë kripe, është një komponent i domosdoshëm i qarkut elektrik. Lëvizja e joneve duhet të rrjedhë nëpër kryqëzim për një lexim të qendrueshëm. Një kryqëzim i vetëm qeramike ka një shpejtësi rrjedhjeje prej 15-20 μL/orë. Lloje të tjera kryqëzimi janë të disponueshme me shpejtësi më të lartë rrjedhëse dhe të bëra me materiale të ndryshme.

Rimbushëse

HI3619D është një sondë e rimbushshme. Meqenëse është një elektrodë ORP me një lidhje të vetme, tretësira mbushëse është HI7071 3.5M KCl + AgCl. Nëse përdorni një elektrodë ORP të rimbushshme, kapaku i mbushjes duhet të hiqet përpara matjes. Heqja e kapakut krijon presion pozitiv të kokës në qelizën e referencës duke lejuar një shpejtësi më të lartë të rrjedhjes së elektrolitit përmes kryqëzimit të jashtëm. Një shpejtësi më e lartë e rrjedhës do të rezultojë në një lexim më të shpejtë dhe më të qendrueshëm.

 

DIN Connector

HI3619D përdor një lidhës DIN. Llojet e tjera të lidhësve përfshijnë BNC, tipin T dhe 3.5 mm.

 

Specifikimet

 

Materiali i trupit

Qelq

Elektroda e referencës

 Ag/AgCl

Kryqëzimi/Shpejtësia e rrjedhjes

qeramike, e vetme / 15-20 µL/h

Elektroliti

3.5M KCl + AgCl

Intervali

ORP: ±2000 mV

Presioni Max

0.1 bar

Lloji i kunjës

kunjë platini

Diametri

12 mm

Gjatësia e trupit/ Gjatësia e përgjithshme

120 mm / 175.5 mm

Temperatura e rekomanduar e operimit

20 në 40°C (68 në 104°F)

Sensor temperature

Jo

Matching pin

Jo
Përforcues Po
Kabulli

7-pole; 1 m (3.3')

Lidhja

DIN

Aplikimet

qëllim i përgjithshëm laboratorik, titrues

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara