SKU
HI2931B/5

Elektrodë ORP me bateri të brendshme (kabull 5 m) AmpHel®- HI2931B/5

205,00 € 22.550,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 205,00 EUR (22.550,00 Lekë)

In stock

Kjo elektrodë ORP e përforcuar me një bateri të brendshme është projektuar për aplikime industriale me veçori të tilla si një kryqëzim PTFE dhe një sensor platini. Me dizajnin e saj të qendrueshëm, mund të mbështeteni në këtë elektrodë për t'i bërë ballë mjedisit tuaj të procesit.

  • Elektroda AmpHel® ORP me bateri të brendshme.
  • Ideale për matje në mostra të papastra dhe kushte me lagështi të lartë.
  • Ndërtuar për përdorim të përditshëm, të kërkuar në aplikime industriale.

Elektroda ORP e përforcuar

Ofron një sinjal të qendrueshëm për monitorimin industrial si dhe një kursim të madh në kostot e kabllove koaksiale me zhurmë të ulët.

Trupi PEI

Elektrodat me trup PEI janë të forta dhe të përshtatshme për aplikime jokritike që kërkojnë një kombinim shumë të mirë të rezistencës kimike, mekanike dhe termike.

Sensor platini

Ofron përgjigjen më të mirë në një gamë të gjerë aplikimesh.

Lidhës BNC

Ai lejon një lidhje të shpejtë dhe të lehtë me çdo matës ose transmetues pH/ORP.

Përforcues i inkorporuar

Ai siguron një sinjal të qendrueshëm për monitorimin industrial, si dhe një kursim të madh në kostot e kabllove koaksiale me zhurmë të ulët.

Bateri e zëvendësueshme AmpHel®

Nuk është më e nevojshme të hidhni një elektrodë kur bateria është e shteruar për një jetë më të gjatë të elektrodës.

Specifikimet

Materiali i trupit

PEI

Kryqëzimi / Shkalla e rrjedhjes

PTFE

Elektroliti

Xhel

Presioni max

3 bar (43.5 psi)

Forma e majës

Platin

Gjatësia

148.5mm

Sensor temperature

Jo

Matching pin

Jo

Përforcues

Po

Kabulli

5 m

Lidhja

BNC

Aplikimet

industriale, për qëllime të përgjithshme

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara