SKU
HI7022L

Tretësira test ORP @ 25°C 470 mV (500 mL) - HI7022L

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

HI7022L është një tretësirë testi ORP e bërë nga kimikatet e gradës reagente dhe përdoret për të testuar elektrodat ORP platin dhe ari. Tretësirat Hanna kanë numrin e lotit dhe datën e skadencës të shënuar qartë në etiketë dhe të përsosura për të siguruar cilësinë e tretësirës.

  • Përgatitur me lëndë kimike të gradës reagent
  • Lejon një kontroll të shpejtë të elektrodës suaj ORP
  • Paketim I përsosur për të siguruar cilësinë e tretësirës

HI7022L është një tretësirë testuese ORP e projektuar për testimin e performancës së elektrodave ORP. Kur elektroda ORP vendoset në tretësirën e testimit leximi i përftuar duhet të jetë brenda +/- 10 mV të vlerës 470 mV @ 25C. Kjo tretësirë i lejon përdoruesit të shohin shpejt nëse elektrodat e tyre janë duke lexuar saktë. Duke përdorur këtë si një mjet diagnostikues, përdoruesit pastaj mund të vendosin nëse elektroda ORP ka nevojë të pastrohet.Tretësirët e testimit janë prodhuar në strukturat tona të prodhimit moderne duke përdorur kimikate të gradës reagente në një mjedis të kontrolluar nga temperatura.°

Shishja HI7022L është etiketuar me

  • Kodi i produktit
  • Numri i lotit
  • Data e skadencës

Paketim I përsosur

  • Siguron cilësinë dhe freskinë e tretësirës
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara