SKU
HI766C

Sonda Termoçift me Depërtim e Tipit K me Dorezë - HI766C

81,00 € 8.910,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 81,00 EUR (8.910,00 Lekë)

In stock

HI766C është një sondë termoçift me depërtim e tipit K me një dorezë të krijuar për përdorim me një termometër termoçift. Kabulli jeshil shtrihet 1 m (3,3') nga doreza deri te lidhësi i termoçiftit me njehsor. Maja e mprehtë e sondës lejon përdoruesit të marrin lexime shumë të sakta të temperaturës të mostrave gjysmë të ngurta dhe me temperaturë të lartë.

  • Mat deri në 900°C (1650°F)
  • Koha e përgjigjes 15 sekonda
  • Çelik inoks

Sonda termoçift me depërtim e tipit K me një dorezë - HI766C është projektuar për të matur temperaturën e mostrave gjysmë të ngurta dhe me temperaturë të lartë. Koha e përgjigjes së një matjeje ndikohet nga pozicioni i sensorit në lidhje me sipërfaqen që matet. Konstruksioni  i HI766C ofron një përgjigje prej 15 sekondash për një lexim të temperaturës. Me një konstruksion të fortë, rezistent ndaj korrozionit, çelik inoks, kjo sondë është në gjendje të matë sipërfaqet deri në 900°C (1650°F).

Specifikimet

SKU

HI766C

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

900°C (1650°F)

Koha e përgjigjes (90% e vlerës përfundimtare)

15 sekonda

Gjatësia e trupit

L 120 mm x diametër 3 mm (4,7" x 0,12")

Sensor temperature

po

Materiali i trupit

çelik inoks

Kabulli

poliuretani (PUR)/i mbështjellë; 1 m (3,3')

Përdorimi i rekomanduar

mish, gome, produkte gjysëm të ngurta

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara