SKU
FC767C1

Sonda termoçift zhytëse (Tipi T ultra i shpejtë) - FC767C1

57,00 € 6.270,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 57,00 EUR (6.270,00 Lekë)

In stock

FC767C1 është një sondë termoçift me zhytje ultra e shpejtë e krijuar për përdorim të përgjithshëm. Sonda e inoksit është e qëndrueshme dhe e lehtë për t'u pastruar, kombinimi perfekt për mjedisin e vështirë që haset në sektorin e ushqimit.

  • Mat deri në 300°C (570°F)
  • Koha e përgjigjes 4 sekonda
  • Çelik inoks

Sonda  termoçift me zhytje ultra të shpejtë FC767C1 Lloji-T me dorezë është projektuar për të matur temperaturën e mostrave gjysmë të ngurta dhe të ushqimit. Koha e përgjigjes së një matjeje ndikohet nga pozicioni i sensorit në lidhje me sipërfaqen që matet. Maja e imët FC767C1 ofron një përgjigje të shpejtë prej 4 sekondash për një lexim të temperaturës. Me një konstruksion të fortë, rezistent ndaj korrozionit, çelik inoks, kjo sondë është në gjendje të matë sipërfaqet deri në 300°C (570°F).

 

Specifikimet

 

Koha e reagimit ndaj temperaturës (90% e vlerës përfundimtare)

4 sekonda

Gjatësia e sondës

L 100 mm x diametër 3 mm (3,9" x 0,12)

Materiali i trupit

çelik inoks AISI 316

Kabulli

Poliuretani (PUR)

Lidhja

Lloji-T

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara