SKU
HI70474

Kiti i Tubave të Pompës Peristaltike për Analizuesit e Procesit të Serisë PCA (6 copë) - HI70474

In stock

Kiti i tubave të pompës peristaltike PCA (6 copë). Çdo kit përfshin:

  • Tuba C-flex jo transparentë 55L x 0,8ID mm (2,1 x 0,03'')
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara