SKU
HI7001M

Zgjidhje kalibrimi pH 1,68 (230 mL) - HI7001M

15,00 € 1.650,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 15,00 EUR (1.650,00 Lekë)

In stock
HI7001M është një zgjidhje kalibrimi me cilësi premium pH 1,68. Tamponët e kalibrimit Hanna kanë numrin e lotit dhe datën e skadencës të shënuar qartë në etiketë dhe janë hermetik me një vulë të papërshtatshme për të siguruar cilësinë e solucionit. Linja e tamponëve të kalibrimit të Hanna është formuluar posaçërisht për të skaduar 5 vjet nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.
 
  • Saktësia prej +/- 0,01 pH @ 25°C
  • Grafiku i temperaturës i vlerës aktuale të pH në temperatura të ndryshme të printuara në secilën shishe
  • Mbyllje hermetike për të siguruar cilësinë e zgjidhjes

Detaje:

HI7001M është një tampon kalibrimi me cilësi premium pH 1,68 i prodhuar në përputhje me standardet ISO 3696/BS3978 duke përdorur kripëra me pastërti të lartë, ujë të dejonizuar, ekuilibra të certifikuar të kontrolluar nga pesha dhe enë qelqi të klasit A në një mjedis të kontrolluar nga temperatura e monitoruar me termometra të çertifikuar. Vlerat e raportuara janë të sakta në +/- 0,01 pH @ 25°C dhe janë të gjurmueshme në Materialet Standarde të Referencës NIST (SRMs).

 

Shishe hermetike me vulë të papërshtatshme

  • Siguron cilësi dhe freski të zgjidhjes

Çdo shishe e shënuar me numrin e lotit dhe datën e skadencës.

  • Buferët Hanna janë të formuluara posaçërisht për të pasur një skadencë prej 5 vjetësh nga prodhimi për një shishe të pahapur.

Etiketë e koduar me ngjyra për identifikimin e lehtë të vlerës së tamponit të pH

  • Lehtë për të identifikuar vlera të ndryshme tampon
  • Tretësira nuk përmban asnjë ngjyrë që mund të njollosë qelizën e referencës së një elektrode pH
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara