SKU
HI5003

Buferi teknik i kalibrimit me pH 3,00 (500 mL) - HI5003

32,00 € 3.520,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 32,00 EUR (3.520,00 Lekë)

In stock

HI5003 është një bufer teknik kalibrues me cilësi premium me pH 3,00 që është i gjurmueshëm nga NIST dhe i pajisur me një Certifikatë Analize. Buferët e kalibrimit Hanna kanë numrin e lotit dhe datën e skadencës të shënuar qartë në etiketë dhe janë hermetik të papërshkrueshëm nga ajri për të siguruar cilësinë e solucionit. Linja e buferëve teknikë të kalibrimit Hanna është formuluar posaçërisht për të pasur një skadencë prej 5 vjetësh nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.

  • I pajisur me Certifikatë Analize
  • Saktësia prej +/- 0,01 pH @ 25°C
  • Grafiku i temperaturës i vlerës aktuale të pH në temperatura të ndryshme të printuara në secilën shishe

Detajet

 

HI5003 është një bufer teknik i kalibrimit me cilësi premium me pH 3,00 i prodhuar në përputhje me standardet ISO 3696/BS3978, duke përdorur kripëra me pastërti të lartë, ujë të dejonizuar dhe enë qelqi të klasit A ​​në një mjedis të kontrolluar me temperaturë të monitoruar me termometra të çertifikuar. Vlerat e raportuara janë të sakta në +/- 0,01 pH @ 25 °C dhe janë të gjurmueshme në NIST Standard Reference Materials (SRM).

HI5003 është i pajisur me certifikatën e analizës

  • Kodi i produktit
  • Numri i lotit
  • SRM-të që janë përdorur
  • Date e prodhimit
  • Data e skadencës

Etiketë e koduar me ngjyra për identifikimin e lehtë të vlerës së buferit të pH

  • E lehtë për të identifikuar vlera të ndryshme buferike
  • Tretësira nuk përmban asnjë ngjyrë që mund të njollosë qelizën e referencës së një elektrode pH

,

Specifikimet

Saktësia RH

Teknik ±0,01 pH

Vlera e pH @25°C

3.00

 

Paketimi

Shishe

Sasia

1

 

Certifikata e Analizës

po

 

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara