SKU
HI5007

pH 7.01 tampon teknik i kalibrimit - HI5007

32,00 € 3.520,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 32,00 EUR (3.520,00 Lekë)

In stock
HI5007-01 është një tampon teknik i kalibrimit me cilësi premium pH 7.01 që është i gjurmueshëm nga NIST dhe i pajisur me një Certifikatë Analize. Tamponët e kalibrimit Hanna kanë numrin e lotit dhe datën e skadencës të shënuar qartë në etiketë dhe janë të papërshkueshëm nga ajri me një vulë të papërshtatshme për të siguruar cilësinë e solucionit. Linja e tamponëve teknikë të kalibrimit Hanna është formuluar posaçërisht për të pasur një skadencë prej 5 vjetësh nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.
 • I pajisur me Certifikate Analize
 • Saktësia prej +/- 0,01 pH @ 25°C
 • Grafiku i temperaturës i vlerës aktuale të pH në temperatura të ndryshme të printuara në secilën shishe

Detajet

HI5007-01 është një tampon teknik i kalibrimit me cilësi premium pH 7,01 i prodhuar në përputhje me standardet ISO 3696/BS3978 duke përdorur kripëra me pastërti të lartë, ujë të dejonizuar, ekuilibra të certifikuar të kontrolluar nga pesha dhe enë qelqi të klasit A në një mjedis të kontrolluar me temperaturë të monitoruar me termometra të çertifikuar. Vlerat e raportuara janë të sakta në +/- 0,01 pH @ 25°C dhe janë të gjurmueshme në Materialet Standarde të Referencës NIST (SRMs).

HI5007-01 është pajisur me Certifikatën e Analizës

 • Kodi i produktit
 • Shume numra
 • Vlera mesatare e lotit
 • SRM-të që janë përdorur
 • Date e prodhimit
 • Data e skadencës

Etiketë e koduar me ngjyra për identifikimin e lehtë të vlerës së tamponit të pH

 • Lehtë për të identifikuar vlera të ndryshme tampon
 • Tretësira nuk përmban asnjë ngjyrë që mund të njollosë qelizën e referencës së një elektrode pH

 

Specifikime

Saktësia e pH

Teknike ± 0,01 pH 

Vlera e pH

@25°C 10.01 

Paketimi

shishe 

Sasia

1 

Madhësia

500 mL 

Certifikata e Analizës

Po

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara