SKU
HI84102-61

Tretësirë buferike pH 8,20 për aciditetin total për analizimin e verës - HI84102-61

25,00 € 2.750,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 25,00 EUR (2.750,00 Lekë)

In stock

HI84102-61 është një tretësirë ​​buferike kalibruese me pH 8,20 për aciditetin total. Buferët e kalibrimit Hanna kanë numrin e lotit dhe datën e skadencës të shënuar qartë në etiketë dhe janë të papërshkueshëm nga ajri me një vulë të papërshtatshme për të siguruar cilësinë e solucionit. Linja e buferave të kalibrimit të Hanna-s është formuluar posaçërisht për të skaduar 5 vjet nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.

  • Saktësia prej +/- 0,01 pH @ 25 oC
  • Grafiku i temperaturës i vlerës aktuale të pH në temperatura të ndryshme të printuara në secilën shishe
  • Shishe e papërshkrueshme nga ajri

Tretësirë buferike për aciditetin total për analizën e verës

HI84102-61 është një bufer kalibrues me pH 8,20 i prodhuar në përputhje me standardet ISO 3696/BS3978 duke përdorur kripëra me pastërti të lartë, ujë të dejonizuar dhe enë qelqi të klasit A ​​në një mjedis të kontrolluar me temperaturë të monitoruar me termometra të çertifikuar. Vlerat e raportuara janë të sakta në +/- 0,01 pH @ 25 o C dhe janë të gjurmueshme në NIST Standard Reference Materials (SRMs).

Shishe hermetike të papërshkrueshme nga ajri

  • Siguron cilësi dhe freski të tretësirës

Çdo shishe e shënuar me numrin e lotit dhe datën e skadencës

  • Buferët Hanna janë të formuluara posaçërisht për të pasur një skadencë prej 5 vjetësh nga prodhimi për një shishe të pahapur

Kjo tretësirë me pH 8.20 është e lyer në vjollcë për identifikim të lehtë

  • E lehtë për të identifikuar se cili bufer po përdoret për kalibrim

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara