SKU
HI8710

Kontrollues analog pH me test vetë-diagnostikues- HI8710

In stock

HI8710 është një kontrollues analog pH i montuar në panel me aftësi testimi vetë-diagnostikues. Përdoruesit mund të vendosin: pikën e caktuar për dozën acide ose alkaline, tolerancën e pikës së caktuar përpara se të aktivizohet një alarm, modalitetin e dozimit: automatik, i vazhdueshëm ose i fikur dhe kontrollin e mbidozimit.

 

  • Sistemi ekskluziv i alarmit Fail Safe Fail i Hanna-s mbron nga problemet e shkaktuara nga energjia elektrike ose ndërprerja e sinjalit, të cilat janë rreziqe tipike në mjediset industriale.
  • Kompensimi i temperaturës siguron lexime të shpejta dhe të kompensuara me saktësi edhe gjatë luhatjeve të papritura të temperaturës.
  • Ekran LCD me ndriçim të pasëm për shikim të lehtë.

Fail Safe Sistemi i Alarmit 

Sistemi ekskluziv i alarmit i Hanna-s mbron nga problemet e shkaktuara nga  furnizimi me energji elektrike ose ndërprerja e sinjalit, të cilat janë rreziqe tipike në mjediset industriale. Një gjendje alarmi tregohet nga një LED i kuq, i vendosur drejtpërdrejt në panelin e përparmë të komanduesit.

Doza jashtë orarit

Funksioni "Overtime dosage" me çelës përzgjedhjeje dhe kërcyes për çaktivizim në panelin e pasmë. Nëse stafeta e dozimit mbetet e aktivizuar vazhdimisht për më shumë se koha e dozimit të zgjedhur, releja e alarmit aktivizohet, LED i alarmit pulson dhe stafeta e dozimit çaktivizohet.

Pajisja e miratimit të dozimit ORP

Kur përdoret së bashku me kontrolluesin HI8720 ORP, funksioni ORP Dosing Consent Device do të sigurojë që doza ORP të fillojë vetëm kur niveli i pH është i saktë.

Kompensimi automatik i temperaturës

Një Pt100 me 2 tela mund të lidhet për të siguruar kompensimin automatik të temperaturës së matjeve të pH.

Lidhja e pinit që përputhet

Mbështet lidhjen potenciale të pinit të përputhjes për të shmangur problemet tipike të shkaktuara nga rryma e unazës së tokëzimit, të tilla si dëmtimi progresiv i elektrodës, matjet e luhatshme dhe rregullimi i dobët i procesit.

Dizajn i fortë

Një shtresë, transparente, e papërshkueshme nga spërkatjet mbron panelin e përparmë.

 

 

Specifikimet

pH Intervali

0.0 në 14.0 

pH Rezolucioni

0.01 % 

pH Saktësia

±0.02 pH (0 në 100 °C)/ ±0.05 pH (-20 në 0 °C) (elektroda); ±0.5% (transmetuesi) 

Kompensimi i temperaturës

E fiksuar ose automatike me Pt100 from -20 në 100 °C (-4 në 212 °F) 

Kalibrimi

Kompensimi: ±2 pH me trimer OFFSET; Pjerrësia: 80 deri në 110% 

Recorder Output 

0-20 mA ose 4-20 mA (e izoluar) 

Analog Input 

4 to 20 mA 

Power Output 

±5 Vcc; Ngarkesa maksimale 150 mA për elektrodat e përforcuara Releja e pikës së caktuar 1, e izoluar, 2 A, Max 240 V, ngarkesë rezistente, 1000000 goditje (jo e mbrojtur nga siguresa)

Setpoint Range 

0.2 në 3.00 pH 

Backlight 

Continuous ON 

Kontrolli i dozimit

OFF/AUTO/ON me çelës përzgjedhjeje

Kontrolli i mbidozimit

E rregullueshme, nga 5 minuta në 60 minuta  ose Çaktivizo - në panelin e pasmë

Releja e alarmit

1, i izoluar, 2 A, Max 240 V, ngarkesë rezistente, 1000000 goditje (jo të mbrojtura nga siguresa)

Intervali i alarmit

0.2 në 3.00 pH 

Mjedisi

10 në 50°C (14 në 122°F); RH max 95% 

Mbyllja

Trup alumini i zi i anodizuar; para dhe mbrapa me ABS; mbulesë e përparme transparente e papërshkueshme nga spërkatjet

Energjia 

115 or 230 Vac; 60/50 Hz 

Dimensionet

141 x 69 mm (5.6 x 2.7'')   

Pesha

1 kg (2.2 lb.) 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara